Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

CES 2024: Garmin släpper pulsmätare och klockor för kvinnor

Garmin lanserar HRM-Fit pulsmätare och uppdaterar Lily 2 mode-smartklockorna

Skrivet av / 2024-01-11 - 13:16
CES 2024: Garmin släpper pulsmätare och klockor för kvinnor

Pulsmätare som spänns runt bröstkorgen är ett bra sätt att hålla koll på ansträngningsnivån, men innebär ju för kvinnor att man måste krångla med ytterligare ett elastiskt band. Här har Garmin tänkt till med nya HRM-Fit som helt enkelt är en clip-on som man fäster på sin befintliga sport-BH.

HRM-Fit är ett träningsverktyg som är specifikt framtagen för våra kvinnliga kunder. Oavsett om du ska ut och springa eller köra en HIIT-klass fäster du enkelt denna på din sport-BH:s nedre del för att få exakt puls och träningsdata som hjälper dig att registrera dina aktiviteter och få bättre kunskap om din kropp. –Susan Lyman, global chef Consumer Marketing på Garmin

HRM Fit (Foto: Garmin)
 • Anslutning: För över exakt pulsdata och prestationsdata i realtid till kompatibla Garmin smartklockor och Edge cykeldatorer, kompatibel träningsutrustning, appen Tacx Training och mer.
 • Träningsalternativ: Registrera pulsdata för aktiviteter som löpning, inomhus- och utomhuscykling, styrketräning, HIIT, träningsklasser och mer.
 • Inomhuslöpning: Se tempo och distans på en kompatibel Garmin smartklocka då du springer på en inomhusbana eller på löpband.
 • Aktivitetsmätning: Även om du inte bär din smartwatch kanHRM-Fit registrera steg, förbrända kalorier, intensitetsminuter och puls.
 • Löpdynamik: Ta del av löpdynamik, inklusive balans för markkontaktstid, kadens, steglängd och mer  och få hjälp med att förbättra din löpform.

Pris och tillgänglighet

HRM-Fit visas i Garmins monter på CES, men finns även att köpa redan nu för 1 899 kronor.

Foto: Garmin

Lily 2 smartklockor

Garmin uppdaterar nu sin Lily-serie med trendiga smartklockor. Lily 2-serien har ett klassiskt utseende men med ett tryck kommer en modern touchskärm fram. Klockan har en metallboett och finns i flera färger plus armband i läder, nylon eller silikon så att man kan skapa sin egen look.

Lily-serien är känd för sin lilla och eleganta design och vi är glada över att nu kunna introducera ännu fler funktioner inom hälsa och även uppkopplade funktioner i denna trendiga lineup. Lily 2 är stilren och snygg och passar lika bra på en middag ute på stan som på arbetet, dessutom ser den till att du är uppkopplad och registrerar ditt välmående med populära funktioner som passar varje livsstil. –Susan Lyman, Chef Global Consumer Marketing på Garmin

Lily2 (Foto: Garmin)
 • Body Battery energimätning: Mät dina energinivåer under dagen för att hitta den bästa tiden för både aktivitet och vila.
 • Sömnpoäng: Visar nattens sömnkvalitet, plus insikter om hur du kan förbättra din sömn. Håll också koll på olika sömnstadier, puls, stress, Pulse Ox2och andning.
 • Registrera aktivitet: Ha koll på antal steg, förbrända kalorier, intensitetsminuter och mer.
 • Sportappar: Träna med inbyggda sportappar för konditionsträning, yoga, styrketräning och mer. Kan användas till flera olika dansstilar, som Zumba, Afrobeat, Bollywood, EDM och hip-hop.
 • Uppkopplad GPS: Då du promenerar, cyklar eller springer utomhus kan du koppla upp dig mot din kompatibla smartphone för exakta aktivitetsdata.
 • Förslag på rörelse: Få påminnelser om att röra på dig då du varit stillasittande samt få förslag på olika rörelser.
 • Garmin Pay kontaktlösa betalningar: Betala snabbt och enkelt med deltagande leverantörer (tillgängligt i Lily 2 Classic smartwatches).

Pris och tillgänglighet

Klockorna är kompatibla med både Apple- och Android-mobiler och visas i Garmins monter på CES. Lily 2 kostar 3 349 kronor, medan Lily 2 Classic kostar 3 599 kronor. Båda finns att köpa nu.

Läs också:

Garmin Tacx NEO 3M låter dig slippa snön vid cykelträningen

Träningsmaskinen ger en betydligt verkligare upplevelse än med en träningscykel.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi tränade mer förra året

Cykelträna inomhus med Garmin

Nytt hälsolabb i Europa

Fitbit blir smartare

Tuff klocka för tuffa grabbar

Hybridklocka från Withings

Vidareutvecklade benledningslurar

Uppdatering för Garmin-klockor

Garmins nya smartklockor

Suunto Vertical laddas av solljus

Löpare får Amoled-teknik

Nytt år - ny träningsklocka!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen