TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bekväma samtal med händerna fria

BlueParrott M300-XT har upp till 15 timmars samtalstid och reducerar oväsen från omgivningen med 80 procent.

Om du behöver hålla kontakten när du är på språng eller går omkring på kontoret så kan ett headset av öronsnäckstyp vara ett mer praktisk alternativ än trådlösa hörlurar. BlueParrott, ett systerbolag till Jabra, har lanserat det brusreducerande Bluetooth-headsetet M300-XT.

Oavsett om du jobbar bakom ratten, arbetar inom hemtjänsten eller är en vanlig kontorsråtta så gör ett Bluetooth-mono-headset att du kan kommunicera med händerna fria. M300-XT väger bara 20 g och tack vare sina två mikrofoner reduceras omgivningsbrus med upp till 80 procent. Det har en trådlös räckvidd på upp till 100 m och upp till 14 timmars samtalstid på en enda laddning. M300-XT är dessutom IP54-certifierad, så det tål att hänga med överallt.

BlueParrott M300-XT
Foto: BlueParrott

BlueParrott M300-XT: Pris och tillgänglighet

Buletooth-headsetet finns redan i butik och kostar 1 000 kronor.

 

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.