TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Öppet hos Marten

Marten Design håller öppet under Arkenmässhelgen

forfatter
Publicerad 2012-09-14 - 08:52

I samband med den stora Arkenmässhelgen i Göteborg nu den 15-16 september, är det förutom på Arken och Park Aveny även som en del av Arkenmässan öppet hos Marten Design på Chalmersgatan, blott ett stenkast från Park Aveny. Marten visar bland annat för första gången upp nya referenssytemet i det nyrenoverade lyssningsrummet, och för dig som redan finns på plats i Göteborg öppnar man dörrarna redan på fredagen den 14 kl. 13.

www.marten.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Den här skivspelaren hade vi kunnat tänka oss Den nya skivspelaren MoFi MasterDeck och RIAA-steget MasterPhono skulle vi mycket väl kunna tänka oss att ställa på stereobänken.
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend