TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Liten High End-förstärkare

Amerikanska Bel Canto bygger befriande små förstärkare och CD-spelare. Men storleken har inget med potensen att göra, titta bara på den här.

forfatter
Publicerad 2011-10-10 - 21:01

Lilla Bel Canto C5i ser ut som en förstärkare som hör till en japansk minianläggning. Men inget kunde vara längre från sanningen. Visst är den liten – bara 21,6 cm bred, precis som många minianläggningar – men på insidan är den en tvättäkta fullblodsförstärkare som lämnar 2 x 60 watt i 8 ohm och 2 x 120 watt i 4.

Den har en hel rad digitalingångar också: två optiska, två koaxiala och en USB-port. Och så två analoga RCA-ingångar, varav en för skivspelare med MM-pickup.


Det betyder att C5i klarar av det mesta. De digitala ingångarna gör den otroligt praktisk och innebär också att den bland annat kan användas som nav i en stereo som streamar musik.

Den inbyggda D/A-omvandlaren arbetar med 24 bit/96 kHz-upplösning, vilket är ett par snäpp bättre än vanliga CD-spelare.

Bel Canto C5i kostar 20 000 kronor.

plaudio.com

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kolla, en Metallica-grammofon! Av alla Pro-Jects många nyheter föll vi mest för The Metallica Turntable.
Ljud & Bild Podcast: Episode 2 Smartare och smartare produkter orsakar problem när programvaran inte funkar. Vi förklarar varför trådlösa hörlurar inte är bäst och vilket slags träningsklocka som är bäst.
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
High End 2022: Nya förstärkare och CD-spelare (!) från Denon Denon har presenterat en integrerad förstärkare med HEOS och en CD-spelare under invigningen av München-mässan.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend