TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Krell S-300i, integrerad förstärkare

High End-förstärkare har varit Krells varumärke ända sedan 1980, och sedan 1996 har de dessutom byggt integrerade modeller. Här är den allra senaste.

forfatter
Publicerad 2009-02-11 - 05:00


Även om S-300i är Krells minsta förstärkare, som lämnar 2 x 150 watt i 8 ohm, finns det ingen anledning att rycka på axlarna. Vår erfarenhet av Krells förstärkare är att effekten brukar vara återhållsamt angiven. Det brukar bo mer kraft i dem än vad som står i specifikationerna.

Nya S-300 i är lillebror till monsterförstärkaren FBI, men är lättare att få plats med och framför allt att få råd med. Priset ligger på 35 000 kronor.

För den summan får man en potent liten rackare som lämnar hela 300 watt i 4 ohm och en 750 VA-transformator som förser kondensatorbatterier med 38 000 mikrofarad.
 
 

Förstärkaren är en modern skapelse och har faktiskt en USB-port på fronten som är avsedd för en MP3-spelare, och med hjälp av fjärrkontrollen kan man också styra iPoden från favoritfåtöljen. S-300i hämtar ljudet från iPodens (eller iPhones) D/A-omvandlare och kör sedan signalen genom förstärkarens balanserade kretsar.
S-300i ska vara fullbalanserad och har en förförstärkare som kör utan transistorswitching i klass A, samt har en balanserad ingång och tre linjeingångar.
 

www.audionord.se
 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
McIntosh-luring Det finns många som drömmer om en fet McIntosh-rigg hemma i vardagsrummet, men den här produkten har en hemlighet inuti!
Stentuff jubileumsanläggning från Rotel Rotel firar med en kraftfull förstärkare och CD-spelare med DAC
Nya upplagor av Linns legendariska skivspelare Linn Selekt LP12 får en ny arm och pickup.
HiFi-ikoner byter ägare Riskkapitalbolaget Highlander Partners har förvärvat McIntosh Group, som även står bakom Sonus faber.
Radio för speciellt intresserade Ser bra ut med din McIntosh-anläggning.
Kolla! En skivspelare från Ikea! Ikea sätter musiken först med Obegränsad skivspelare, skrivbord och vilstol. I samarbete med Swedish House Mafia
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend