TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

IFA bygger ut

forfatter
Publicerad 2011-08-30 - 08:47

Årets stora begivenhet för elektronikbranschen i Europa, IFA-mässan i Berlin, går av stapeln mellan 2:e och 7:e september.

Internationale Funkausstellung som den heter egentligen har växt stadigt sedan starten för 51 år sedan och numera är den en av allra de största och viktigaste mässorna för konsumentelektronik. Förra året besökte 235 000 personer de 1 400 utställarnas montrar och tittade på det allra senaste inom TV, hemmabio, surfplattor, mobiler, datorer och vitvaror.

I år ska det byggas upp en tillfällig hall för att fler utställare ska få plats, och IFA planerar dessutom att bygga två permanenta hallar utöver de 26 som finns på området i dag. De nya hallarna ska främst rymma fotoprodukter, enligt IFA-chefen dr Cristian Göke som hoppas ha de nya permanenta hallarna klara till mässan 2014.

Årets IFA-mässa får en egen iZone, en avdelning som bara är avsedd för i-produkter och appar, där programvara och produkter till Android- och iOS-enheter ska visas.

Bild & Ljud Hemma finns också på plats och rapporterar dagligen om de senaste trenderna och apparaterna.

ifa-berlin.de

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
McIntosh-luring Det finns många som drömmer om en fet McIntosh-rigg hemma i vardagsrummet, men den här produkten har en hemlighet inuti!
Stentuff jubileumsanläggning från Rotel Rotel firar med en kraftfull förstärkare och CD-spelare med DAC
Nya upplagor av Linns legendariska skivspelare Linn Selekt LP12 får en ny arm och pickup.
HiFi-ikoner byter ägare Riskkapitalbolaget Highlander Partners har förvärvat McIntosh Group, som även står bakom Sonus faber.
Radio för speciellt intresserade Ser bra ut med din McIntosh-anläggning.
Kolla! En skivspelare från Ikea! Ikea sätter musiken först med Obegränsad skivspelare, skrivbord och vilstol. I samarbete med Swedish House Mafia
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend