TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Audiovector uppgraderar till Ki3

De smala och små högtalarna i Audiovectors K3-serie har uppgraderats till Ki3-versioner och fått bättre filter och element.

forfatter
Publicerad 2009-10-08 - 09:08


Golvhögtalaren i Ki3-serien känns enkelt igen på den diskreta sockeln och det smala utförandet. Audiovector har arbetat med att optimera dämpningen på insidan och använt sig av sin Dynamic Feed Forward-princip i delningsfiltret för att öka högtalarnas effektivitet.

Enligt Audiovector är effektiviteten förbättrad med 75 procent så att de är enklare att driva för förstärkarna. Förluster i delningsfiltret är nämligen ett problem som gör att förstärkaren använder mycket effekt på att få upp ljudtrycket. Det är enklare och mer välljudande att leverera musiken till en mer effektiv högtalarbelastning.

Audiovector har dessutom förbättrat elementen och givit dem kraftigare magneter.

Ki3 finns i tre versioner: Standard, Super och Signature. Som vanligt kan man uppgradera en sina högtalare till modeller ovanför om man vill.

Standardversionen har alla de nya förbättringarna. Super-versionen har dessutom en laminerad front och ett ännu mer påkostat filter

Signature-versionen har laminerat bakstycke för att ge optimal stabilitet, Superstand-fot, bättre diskantinfästning samt fler förbättringar i delningsfiltret och den inre dämpningen.

Ki3-serien finns i svart ask, körsbär, lönn, rosewood och ett utförande i sammetsvitt.

Priser:
Ki3: 9 500 kr
Ki3 Super: 13 000 kr
Ki3 Signature: 16 300 kr
Sammetsvitt utförande kostar 1 000 kronor extra.

www.ljudtema.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marantz slår till med ny CD-spelare Marantz CD 60 är en splitter ny, modern CD-spelare med premium-komponenter till ett förnuftigt pris.
Chockerande flaggskeppshögtalare från DALI Vi har aldrig hört något liknande från DALI.
Danska Raidho debuterar två små och en enorm högtalare Den största kostar lika mycket som en S-klass.
High End 2022: Nya förstärkare och CD-spelare (!) från Denon Denon har presenterat en integrerad förstärkare med HEOS och en CD-spelare under invigningen av München-mässan.
Ny mellanklass-integrerad från NAD På München-mässan har NAD smygpremiär på en ”hybrid-digital”-förstärkare som ser ut att kunna vara ett bra köp i mellanklassen.
Onkyo lever! När japanska Onkyo förklarade sig döda var det inte helt sant. Varumärket lever vidare i amerikanska händer.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend