TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Upphottad Harmony

Den prisbelönta fjärrkontrollen Harmony 1000 kommer nu i en uppdaterad modell med omarbetad mjukvara och snygg svart färg.

forfatter
Publicerad 2009-01-07 - 16:09

Logitech Harmony 1100
I vårt stora fjärrkontrollstest 2007 blev vinnaren den tuffa Harmony 1000. Det är en fjärr man för en gång skull inte behöver gömma undan när man får gäster. Nu släpper Logitech äntligen en uppdaterad modell.
Liksom övriga fjärrar i serien är Harmony 1100 byggd runt konceptet med aktiviteter. Väljer man exempelvis att "Titta på DVD" så slås rätt apparater på eller av och rätt in- och utgångar väljs. På pekskärmen får man symboler som har med akriviteten att göra, exempelvis att byta kapitel eller pausa filmen. Självklart kan man själv påverka vilka som ska ligga där med hjälp av den utmärka datormjukvaran.
Logitech Harmony 1100
Utsidan har fått en ansiktslyftning men annars är den enda stora nyheten att mjukvaran är helt omarbetad. Man kan köpa till en RF-extender som gör det möjligt att styra apparater som står dolda i skåp. Däremot finns tyvärr varken Wifi för att koppa sig till Logitechs Squeezebox-apparater eller Bluetooth för att styra Playstation 3. Detta har länge varit efterfrågade finesser bland hemmabio-intresserade i webbforumen. Förhoppningsvis kommer det ytterligare en fjärr under året med sådan funktionalitet, kanske en Harmony Two?
Vi återkommer med ett test av Harmony 1100 där vi klämt den nya mjukvaran på pulsen.
Harmony 1100 släpps i februari och priset anges än så länge bara som 499 euro.
www.logitech.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
McIntosh uppdaterar MX100 med Control4 Nu kan du integrera processorn i ditt smarta hem.
Ny Blu-ray-spelare från Reavon Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend