TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Tung AV-processor

Marantz nya 7.2-kanals förförstärkare erbjuder en mängd möjligheter - inklusive en skivspelaringång

forfatter
Publicerad 2012-12-21 - 09:06

Marantz tycker själva att deras senaste 7.2-surroundförförstärkare AV7701 är en tekniskt banbrytande produkt. Det låter ambitiöst, så vi saxar lite från databladet:

4K upscaling och 3D, Dolby TrueHD och DTS-HD Master Audio, Airplay, DNLA 1.5, Internetraio och analog FM/AM-radio. Sju HDMI-ingångar och tre HDMI-utgångar. Här finns nio äkta balanserade XLR-utgångar och faktiskt dessutom en diskret uppbyggd skivspelaringång för dem som vill roa sig med vinylskivor.

Ett automatiskt Audyssey MultEQ XT Processing-setup-system kalibrerar förförstärkaren med hjälp av den medföljande mätmikrofonen. Förförstärkaren kan erbjuda D/A-omvandling i upplösningar upp till 192 kHz/24 bit och DSP sköts av ett Analog Devices ADSP21487-chip. De olika ingångarna kan namnges individuellt liksom deras ingångsnivåer kan förinställas.

AV7701 finns i svart finish och Marantz matchande lekkammrater är MM7025 (2-kanals slutsteg) och MM7055 (5-kanals slutsteg). Priset? 16 000 kr.

www.septon.se

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
McIntosh uppdaterar MX100 med Control4 Nu kan du integrera processorn i ditt smarta hem.
Ny Blu-ray-spelare från Reavon Nykomlingen UBR-X110 har uppgraderats med möjligheten att spela SACD.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend