TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

NAD lanserar VISO-serien

Allt-i-ett anläggningarna är väldigt praktiska men inte alltid så musikaliska. NAD:s VISO-serie är förhoppningsvis ett undantag.

forfatter
Publicerad 2008-01-30 - 15:32

NADviso-twoDesignen på VISO-serien är lekfull för att vara NAD: Långt mer tilltalande än L-serien, för att inte prata om de militärgrå 300-produkterna.De första produkterna i VISO-serien är en DVD-receiver med FM-radio, stereoförstärkare och en femkanals förstärkare. VISO TWO heter stereoversionen som har inbyggd DVD-spelare med uppskalning till 1080i och HDMI-utgång. Den kan också spela DVD-Audio och har en plats på baksidan för insticksmoduler.VISO Five är som namnet antyder surroundversionen med 5 x 40 watts förstärkare, subwooferutgång samt Scart, HDMI och komponent-utgångar.NADviso-fiveHär får man också sexkanals-ingångar för externa surroundkällor och både optisk och koaxial digitalingångar.Båda anläggningarna har ingångar för NAD:s iPod-docka som gör det möjligt att spela upp och styra iPoden från NAD:ens fjärrkontroll.Hi-Fi Klubben

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nu får du Google TV på alla skärmar Google Chromecast ger TV:n nytt liv och nu har den fått både fjärrkontroll, Google TV – och 4K. Men ett problem också.
Chromecast med Google TV kommer (äntligen) till Sverige Från och med i dag kan Googles nya Chromecast förbeställas i Sverige. Den har bland annat fjärrkontroll och Google TV. 21 juni finns den i butik.
Farväl, Onkyo! Kommentar: Ett av de stora gamla träden i hi-fi-skogen har fallit. Utan ett ljud.
Kolla in Sonys nya 4K-projektorer Erbjuder bland annat laserljus till ett helt nytt pris!
Utlovar saftig bas utan separat sub Kompakta Denon DHT-S217 har Dolby Atmos – och inbyggd subwoofer!
Ta med dig bilden vart som helst! Samsung The Freestyle är en praktisk projektor när du behöver snabb och enkel videounderhållning i stort format – men den har sina begränsningar.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend