Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Razer-mikrofoner i vilda färger

Razer Seiren V3 Chroma finns i regnbågens alla färger, medan dess lillebror, Seiren V3 Mini, själv är färgstark.

Av / 2024-03-19 - 15:20
Razer-mikrofoner i vilda färger

Oavsett om du streamar eller bara vill ha extra bra ljud när du pratar med lagkamrater i onlinespel är en USB-mikrofon den bästa lösningen. De bästa USB-mikrofonerna överträffar allt som någonsin suttit i ett headset. Och den inbyggda mikrofonen i webbkameran kan inte ens konkurrera.

Läs också Fem vinnare Fick du inte ditt häftiga gaming-headset i julklapp? Kolla här så får du se vilket du ska ge dig själv.

Razer har två nya USB-mikrofoner för skrivbordet: Seiren V3 Chroma och Seiren V3 Mini. Modellerna är nya, men designen kommer att vara bekant för fans av märket.

Seiren V3 Chroma. (Foto: Razer)

Razer Seiren V3 Chroma utlovar inte bara klart tal tack vare en kondensatormikrofon med superkardioidkaraktäristik, den är också en fröjd för ögat. Med hjälp av Razers Chroma-färgsystem lyser Stream and Game Reactive Lighting upp mikrofonen med RGB-ljus i takt med händelser i spelet och aviseringar i streamen.

Läs också Kan ni höra mig därute? Om du vill ha något mer och bättre än att bara bli hörd på dina videomöten behöver du en ordentlig mikrofon. Vi har testat ett helt gäng.

Seiren V3 Mini är mer kompakt – och därmed också billigare. Nya funktioner jämfört med V2-versionen är muting med en knapptryckning och en LED-indikator. Ljudsidan hanteras av en 14 mm kondensatormikrofon. Seiren V3 Minis har också ett superkardioidpolarmönster som fokuserar på användarens röst och undertrycker omgivande ljud. Minimikrofonen har inte RGB-ljus som sin storebror, men finns i tre färger: Vit, rosa – och naturligtvis Razer-svart.

Seiren V3 Mini fås i tre färger. (Foto: Razer)

Pris och tillgänglighet

Razer Seiren V3 Chroma kostar 150 euro (ca 1 700 kr).
Razer Seiren V3 Mini kostar 60 euro (ca 680 kronor).

Båda finns till försäljning nu.

Seiren V3 Chroma. (Foto: Razer)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Razers nya samarbete tar kunderna med byxorna nere

Flaggskepp för spel från LG

Så här blir PS5 Pro

Streaming och teamchatt med färger

PS5-uppdatering rullas ut nu

Spela PS5 i Sonys Afeela-bil

Epic Games måste hosta upp

Samsungs 3D-skärm utan 3D-glasögon

Razer ger dig en spark i baken

Skärmarna ska vara stora och datorerna smarta

MSI slår klorna i handhållet spelande

HP och OMEN avslöjar framtiden för datorer och spelutrustning

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen