Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Minimalistiska speltangentbord från Logitech

För spel finns det inget som slår mekaniska tangentbord. Logitech G413 SE finns i två versioner som är både kompakta och prisvärda.

Av / 2022-06-02 - 08:53
Minimalistiska speltangentbord från Logitech

De flesta tangentbord på bärbara datorer är baserade på membranbrytare, som kan göras både billiga, kompakta och i stort sett tysta. Det går bra att svara på mejl och skriva korta texter. Men om du vill spela räknas precision högst. Och där är mekaniska tangentbord fortfarande kung. Tyvärr är mekaniska tangentbord dyra att göra.

Läs också 5 gaming-tangentbord Flygplansmaterial och topptrimmad finmekanik är vad som krävs för att komma segrande ur striden på skärmen. Vi har fingrat på fem av de bästa mekaniska tangentborden för spel.

Logitech G413 SE och Logitech G413 TKL SE (artikelbild) är två nya tangentbord med mekaniska brytare gjorda för spel. Skillnaden mellan de två är att G413 TKL SE är “tenkeyless”, dvs det numeriska tangentbordet till höger saknas. Det ger lite mer utrymme på bordet för musen.

G413 SE
Logitech G413 SE (här i versionen med siffertangenter) är designmässigt avskalat. (Foto: Logitech)

De är gjorda av ett starkt och hållbart material och har högpresterande funktioner vilket gör de till ett utmärkt alternativ för spelare som vill ha ett mekaniskt tangentbord till ett bra pris”, säger Ujesh Desai, vicepresident och general manager för Logitech Gaming

Läs också Mekaniskt tangentbord för kreativa Den nya MX Master 3S-musen, det nya MX-mekaniska tangentbordet samt det trådlösa MX-mekaniska Mini-tangentbordet ska hjälpa digitala kreatörer med avancerat arbete.

Det mekaniska speltangentbordet G413 SE har taktila mekaniska knappar. Tangenterna har vit LED-belysning och ett svart aluminiumhölje. Dessutom har G413 SE och G413 TKL SE sex-tangenters anti-ghosting, vilket innebär att upp till sex tangenter kan tryckas och registreras samtidigt när man gör komplicerade combos i spelet.

Pris och tillgänglighet

Logitech G413 SE och Logitech G413 TKL SE mekaniska speltangentbord är tillgängliga nu, och priset är 799 respektive 699 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Maskfiasko för Razer

Spela ”Fallout” i Excel

Gaming med hjälp av AI

Mängder av nya spelskärmar

De bästa spelen 2024 (hittills)

IKEA: Gatustil för gamers

Razers nya samarbete tar kunderna med byxorna nere

Flaggskepp för spel från LG

Så här blir PS5 Pro

Streaming och teamchatt med färger

PS5-uppdatering rullas ut nu

Spela PS5 i Sonys Afeela-bil

Rulla till toppen