Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

IKEA Brännboll har en annorlunda stil för gaming

IKEA Brännboll är avslappnade möbler för gaming hemma.

Av / 2024-04-16 - 18:15
IKEA Brännboll har en annorlunda stil för gaming

Gaming har blivit en livsstil för alla. Naturligtvis har de insett detta på den svenska möbelkedjan. IKEA Brännboll är en serie livsstilsmöbler och tillbehör designade för att förena spelvärlden med vardagslivets estetik.

Det handlar om att göra det enkelt för människor att skapa utrymmen som är anpassade för gaming, boende och allt däremellan, säger Philip Dilé, Product Design Developer på IKEA of Sweden

Brännboll erbjuder multifunktionella lösningar. Oavsett om det gäller att dyka ner i en virtuell värld eller skapa ett mysigt hem, erbjuder sortimentet mångsidiga möbler och tillbehör som enkelt kan omvandlas från spelmiljö till elegant heminredning, säger IKEA stolt i ett pressmeddelande.

BRANNBOLL BRANNBOLL1 BRANNBOLL2
<
>
(Foto: IKEA)

Fokus ligger på bekväma sittplatser, inklusive ergonomiska stolar och en uppblåsbar stol som bryter av mot traditionella gamingmöbler. Dessutom innehåller kollektionen en gamingstation som med sin vikbara bordsskiva och diskreta förvaringsmöjligheter enkelt förvandlar spelplatsen till en möbel när spelandet är över.

IKEA Brännboll bryter mot traditionell gamingdesign genom att inte vara det minsta svart alls. Den skapar en “lekfull stil” som kombinerar “atletisk energi och dynamik med den komfort och prestanda som är nödvändig för gaming.”

Brännboll-kollektionen kommer att lanseras på IKEA i september 2024.

(Foto: IKEA)

Läs också:

IKEA och Asus i gaming-samarbete

Asus gaming-märke ROG har ingått ett samarbete med möbeljätten IKEA om en komplett serie utrustning för datorspelare.

Läs mer
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Maskfiasko för Razer

Spela ”Fallout” i Excel

Gaming med hjälp av AI

Mängder av nya spelskärmar

De bästa spelen 2024 (hittills)

IKEA: Gatustil för gamers

Razers nya samarbete tar kunderna med byxorna nere

Flaggskepp för spel från LG

Så här blir PS5 Pro

Streaming och teamchatt med färger

PS5-uppdatering rullas ut nu

Spela PS5 i Sonys Afeela-bil

Rulla till toppen