TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Smart kamera för mötesrummet

Nu är det slut med att gömma sig för kameran vid videomöten.

forfatter
Publicerad 2022-03-31 - 15:00

Även om coronapandemin är på väg att blekna till ett obehagligt minne, är tiden för videokonferenser inte förbi. Men även om det sparar tid och pengar att inte alla måste dyka upp på samma plats, är möten på skärmen inte alltid effektiva.

Det går helt okej så länge alla sitter tillsammans runt mötesbordet. Men när det kommer till att rita och berätta på whiteboardtavlan lämnas de fjärranställda i sticket, eftersom de varken kan höra eller se vad som är på gång. Jag talar av personlig erfarenhet!

Det bland annat, vill Yealink gärna ändra på.

Yealink Launches Dual 4K Camera solution
Yealink UVC86 – dubbel 4K-kamera. (Foto: Yealink)

Yealink UVC86 är en lösning med två 4K-kameror för medelstora och stora konferens- och undervisningsrum. UVC86 har två inbyggda 4K-kameror och ett antal AI-funktioner, inklusive Auto Framing, Speaker Tracking och Presenter Tracking, för att säkerställa att kameran följer presentatörerna. Kameran har äkta 12 gånger optisk zoom.

En uppsättning av sex mikrofoner gör det på liknande sätt möjligt att zooma in i högtalaren akustiskt på den som talar.

 

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-datorer för flexibelt arbete Dell fokuserar på den så kallade hybrid-arbetsplatsen – alltså när man inte bara jobbar på kontoret utan var som helst.
Smart kamera för mötesrummet Nu är det slut med att gömma sig för kameran vid videomöten.
Billigaste Apple-skärmen är nästan mitt i prick Apples nya Studio Display är perfekt för många men hopplös för andra – och har en överraskande brist.
Jabras webbkamera är både snygg och smart Jabra Panacast 20 ger den mest prisvärda bilden vi har sett hittills. Och plus i kanten för att den nästan är elegant!
Ljud & Bild fyller 30 år 30 år med hifi, konsumentelektronik och ny teknik
MWC 2022: Lenovo-PC med Snapdragon har batteri för flera dagar Med en rekordlång batteritid på 28 timmar kan du använda Lenovo ThinkPad X13s i flera dagar utan att behöva ladda den.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend