TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Videohögtalarfamiljen Studio X från Poly får viktig certifiering från Google.

Kommunikationsföretaget Poly meddelar nu att deras videohögtalarfamilj Studio X kommer bli de första Androidbaserade videoenheterna någonsin att få certifiering för Google Meet.

forfatter
Publicerad 2022-11-12 - 10:00

Enligt en ny rapport från Frost & Sullivan är den största utmaningen när det kommer till hybridarbetets framtid bristen på jämlikhet i möten, bristen på rätt teknik och distraktioner i hemmet.

Polys portfölj av ljud- och videoutrustningar av proffskvalitet är designad för att eliminera störande bakgrundsljud och göra förutsättningarna för jämlika mötesförhållanden så bra som möjligt.

(Foto från producent)

Certifieringen innebär att hela StudioX-familjen där Studio X30, Studio X50, Studio X70 och kontrollenheten TC8 (en intuitiv högupplöst åttatumspekskärm som gör att Google Meet-kunder enkelt kan ansluta till möten) certifieras för Google Meet.

– Polys innovation i alla sina proffsklassljud- och -videolösningar är den ultimata komponenten för en konsekvent utmärkt mötesupplevelse. Det är därför vi valt att samarbeta med Poly som den första Androidbaserade videoenheten som certifieras för Google Meet. Tillsammans är vi fast beslutna om att utrusta dagens hybridarbetare med teknik som tar möten till nästa nivå, säger David Citron, chef för Google Meet and Voice.

– Poly och Google Workspace firar den här milstolpen, att tillhandahålla en intuitiv och kraftfull videokonferenslösning i företagsklass till Google Meet-kunder. Vi delar en gemensam vision om att tillhandahålla entusiasmerande och jämlika mötesupplevelser för alla deltagare genom att omdana framtidens möten och den hybrida samarbetsupplevelsen, säger Chris Moss, Head of Product och Portfolio Management på Poly.

Pris och tillgänglighet

Poly Studio X-serien som är certifierad med Google Meet kommer vara tillgänglig globalt i januari 2023.

Prisklasserna ligger från cirka 15 000 kronor.

Annons
forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Lämna en kommentar

Färgsprakande skärm från MSI MSI Prestige 16 är en ny bärbar kontorsdator från MSI, som är den första som har fått bakbelysning med Mini-LED.
Trust är tyst som en mus Om du - eller din omgivning - störs av klapprande tangenter och klickande musknappar, har Trust ett tyst erbjudande.
Certifierad av Google Meet Kommunikationsföretaget Poly meddelar nu att deras videohögtalarfamilj Studio X kommer bli de första Androidbaserade videoenheterna någonsin att få certifiering för Google Meet.
Office-headset från B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen skapat ett headset för hemmakontoret och arbetsplatsen.
Kontorsutrustning behöver inte vara grå Logitech lanserar nya webbkameror och headset för kontoret - i fräscha färger
Användarvänlig lösning för mötesrummet PanaCast 50 Room System är ett komplett system för mötesrummet, vilket kommer att göra hybridkontoret mer användarvänligt.
Följ Ljud & Bild