Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Videohögtalarfamiljen Studio X från Poly får viktig certifiering från Google.

Kommunikationsföretaget Poly meddelar nu att deras videohögtalarfamilj Studio X kommer bli de första Androidbaserade videoenheterna någonsin att få certifiering för Google Meet.

Av / 2022-11-12 - 10:00
Videohögtalarfamiljen Studio X från Poly får viktig certifiering från Google.

Enligt en ny rapport från Frost & Sullivan är den största utmaningen när det kommer till hybridarbetets framtid bristen på jämlikhet i möten, bristen på rätt teknik och distraktioner i hemmet.

Polys portfölj av ljud- och videoutrustningar av proffskvalitet är designad för att eliminera störande bakgrundsljud och göra förutsättningarna för jämlika mötesförhållanden så bra som möjligt.

(Foto från producent)

Certifieringen innebär att hela StudioX-familjen där Studio X30, Studio X50, Studio X70 och kontrollenheten TC8 (en intuitiv högupplöst åttatumspekskärm som gör att Google Meet-kunder enkelt kan ansluta till möten) certifieras för Google Meet.

– Polys innovation i alla sina proffsklassljud- och -videolösningar är den ultimata komponenten för en konsekvent utmärkt mötesupplevelse. Det är därför vi valt att samarbeta med Poly som den första Androidbaserade videoenheten som certifieras för Google Meet. Tillsammans är vi fast beslutna om att utrusta dagens hybridarbetare med teknik som tar möten till nästa nivå, säger David Citron, chef för Google Meet and Voice.

– Poly och Google Workspace firar den här milstolpen, att tillhandahålla en intuitiv och kraftfull videokonferenslösning i företagsklass till Google Meet-kunder. Vi delar en gemensam vision om att tillhandahålla entusiasmerande och jämlika mötesupplevelser för alla deltagare genom att omdana framtidens möten och den hybrida samarbetsupplevelsen, säger Chris Moss, Head of Product och Portfolio Management på Poly.

Pris och tillgänglighet

Poly Studio X-serien som är certifierad med Google Meet kommer vara tillgänglig globalt i januari 2023.

Prisklasserna ligger från cirka 15 000 kronor.

Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Små och kraftfulla datorer med grön look

Sugen på en snabbare dator?

Ljuger Qualcomm om Snapdragon X?

AOC blir seriösa

Chromebooks med mer kraft

Möblera hemmet med IKEA-AI

Många skärmfunktioner för få kronor

Logitech-kitet överbryggar klyftan mellan arbete och hem

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Ljud & Bild
Rulla till toppen