Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Ny 4K USB-kamera från EPOS

EPOS Expand Vision 1M är en 4K-möteskamera som gör alla deltagare kristallklara

Av / 2023-02-02 - 23:57
Ny 4K USB-kamera från EPOS

Hemmakontor och hybridarbete kan spara mycket tid genom att i stället för att spendera tid i köer på vägar till och från kontoret, kan använda tiden mellan mötena till och faktiskt göra något.

Dessvärre kan bildkvaliteten göra det jobbigt att följa med på mötena hemma framför skärmen. EPOS lovar att göra något åt det med sin nya 4K USB-kamera för små- och mellanstora företag, kallad Expand Vision 1M.

Kameran har bredformat, 8x digital zoom, och så kallad intelligent bildinramning som justeras dynamiskt baserat på antal deltagare, så att du får med mer av kollegerna på skärmen och mindre av rummets väggar.

Pris och tillgänglighet

EPOS Expand Vision 1M kommer att finnas tillgänglig från mars 2023 och europriset är 699, så vi förväntar oss ett pris på cirka 8 000 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

0
Rulla till toppen