Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nytt system för hybridarbete från HP

HP Presence är namnet på ett system för att hålla möten mellan distansarbetare, de som jobbar hemifrån och de som sitter på huvudkontoret.

Av / 2021-10-27 - 15:53
Nytt system för hybridarbete från HP

Även om tiden med corona-nedstängda arbetsplatser är över för den här gången så kommer kontoret aldrig att bli sig likt igen. Vi har upptäckt att mycket arbete lika gärna kan göras hemifrån eller kanske från kontorsgemenskapen alldeles runt hörnet och på så sätt slippa tillbringa tid på motorvägen.

HP Presence är namnet på ett nytt och ganska ambitiöst mötessystem för den så kallade hybrid-arbetsplatsen. HP Presence-lösningar är skalbara och kan kombineras med hårdvara och tjänster för mötesrum av alla storlekar.

”Hybridarbetslivet är här för att stanna, men tekniken som fanns före Covid-19 kan inte leva upp till de nya sätten att arbeta på. Utan rätt teknik hörs inte människor, och i slutändan betyder det att idéer går förlorade. Alla röster förtjänar att höras – oavsett om de sitter i ett mötesrum eller vid sitt köksbord”, säger Andy Rhodes, global chef för kommersiella system HP Inc.

HP Presence-lösningar finns i uppsättningar av olika storlekar. Varje system innehåller en HP Presence Mini PC, ett HP Presence Control Center, färgkodade kablar och monteringsutrustning. Andra komponenter kan vara interaktiva pekskärmar, 4K-kameror, justerbar belysning med mera.

HP Prescence släpps i vår. Några priser har HP inte avslöjat ännu.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

0
Rulla till toppen