TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bridgerton 2 – ny trailer

Snart kan du se fram emot mer pompa och ståt, bara bröst, prakt och intriger bland societeten på 1800-talet. Se den nya trailern!

forfatter
Publicerad 2022-03-10 - 09:49

Netflix lyckades med något väldigt oväntat med Bridgerton – plötsligt var kostymdrama (!) populärt, modernt, coolt och hippt även hos unga.

Att en sådan kostymdramaserie skulle bli en av Netflix största framgångar genom tiderna (hittills har bara Squid Game haft fler tittare) var ganska oväntat.

Men som en lyckad blandning av a Dynastin, Askungen, Farliga förbindelser och Downton Abbey, och med en touch av Fifty Shades of Grey, blev Bridgerton en megasuccé när den släpptes under mellandagarna 2020.

Nu har Netflix släppt en ny trailer och nya bilder från andra säsongen:

I den andra säsongen av Bridgerton följer vi den romantiska historien om Lord Anthony Bridgertons (Jonathan Bailey) jakt på kärlek. Han är den äldste av syskonen Bridgerton och ger sig ut på ett uppdrag för att hitta en lämplig fru.

Anthony drivs av sin plikt att upprätthålla familjenamnet, men hans höga krav gör det svårt att hitta en aktuell debutant – tills Kate (Simone Ashley) och hennes yngre syster Edwina Sharma anländer från Indien.

Säsong 2 har premiär 25 mars.

Bridgerton sesong 2 8 989x660 1 Bridgerton sesong 2 4 989x659 1 Bridgerton sesong 2 3 989x660 1 Bridgerton sesong 2 2 989x659 1 Bridgerton sesong 2 5 989x660 1 Bridgerton sesong 2 6 989x659 1 Bridgerton sesong 2 1 989x660 1 Bridgerton sesong 2 22 989x660 1
<
>
Bridgerton säsong 2 (Foto: Netflix)

 

I centrum står den förmögna familjen Bridgerton, som består av en änka med sju(!) barn, varav den snusförnuftiga och smått naiva dottern Daphne (Phoebe Dynevor) har nått en giftasmogen ålder.

Mor och familjens äldste son, Anthony (Jonathan Bailey), gör allt för att få tag i den bäste mannen till Daphne, för att säkra familjens status, ställning och rikedom.

Läs också Den kåta borgarklassen Lyckat kostymdrama som är en blandning av Dynastin, Askungen, Farliga förbindelser och Downton Abbey – med en touch av Fifty Shades of Grey.

Men det finns en orm i det bekymmerslösa rikemansparadiset. En anonym författare, som undertecknar med ”Lady Whistledown”, har börjat använda sig av den tidens sociala media, ett flygblad, för att varje vecka skriva betraktelser om de ytliga rikemansfamiljerna, deras kärleksliv, problem och sorger – och mer eller mindre elakt skvaller.

 

Bridgerton sesong 2 21 989x660 1
Bridgerton, säsong 2 (Foto: Netflix)

Inspelningarna av säsong 2 startade i Storbritannien under våren förra året och Netflix bekräftar att alla huvudroller återvänder och att nya aktörer gör entré.

Ny bland huvudrollerna är eldiga Simone Ashley, mest känd från Sexual Education.

Läs också Nya Downton Abbey? Skaparna av Downton Abbey satsar på en ny succé med klassiskt (amerikanskt) kostymdrama.

Intrigerna i den förmögna London-borgarklassen 1813 bygger på Julia Quinns romanserie.

 

Hela familjen Bridgerton. Bridgerton säsong 1 (Foto: Netflix)
Läs också Sexhungrande societetskvinnor slår rekord Kostymdramat på Netflix har fått en corona-stängd värld att flockas framför TV-skärmarna.
Bridgerton sesong 2 23
Bridgerton säsong 2
Läs också Ryan Reynolds-trailer Se trailern till den nya äventyrsfilmen med en nostalgisk knorr.
The Adam Project 12 1140x477 1

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick är (äntligen!) tillbaka Endast få dagar kvar tills Maverick flyger igen - i Top Gun 2.
Marvel-hjältarna kommer hem Alla de ursprungliga Marvel-serierna, som från början producerade av Netflix, har nu försvunnit från streamingtjänsten.
Svensk Prime Video-serie Äntligen satsar Prime Video på lokalproducerat innehåll.
Spänningsthriller från Mellanöstern håller tempot Mossads intrikata skuggkrig mot ärkefienden är fortfarande en av de bättre spionserierna.
Medelmåttigt av Connelly Halvbrodern till den mer berömde Harry Bosch har fått en egen TV-serie – men vi är inte särskilt imponerade.
Se den första Avatar 2-trailern Nu är trailern till James Cameron efterlängtade (?) uppföljare till megasuccén Avatar här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend