TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Prisvärd Logitech-webbkamera

Logitech Brio 300 är en överkomlig webbkamera som erbjuder bättre kvalitet på Zoom och Teams än datorns inbyggda kamera.

forfatter
Publicerad 2023-01-22 - 15:58

En av de saker vi lärde oss av coronapandemin var att hålla videomöten. Vi lärde oss också att den inbyggda kameran i de flesta bärbara datorer inte är bra nog för uppgiften!

Logitech Brio 300 är ett försök att förbättra ditt utseende (på Zoom och Teams alltså!) som inte kostar skjortan. Kameran har USB-C-anslutning, Full HD 1080p-upplösning, automatisk ljuskorrigering och en brusreducerande mikrofon.

Vi intervjuade mer än 3 000 användare som arbetar hemifrån och fann att de flesta kämpar med svagt ljus, osmickrande kameravinklar och ljud av låg kvalitet. Brio 300-seriens webbkameror är perfekta för att avsevärt förbättra deras videokonferensupplevelser, säger Scott Wharton, chef för Logitech B2B.

De flesta webbkameror är inte speciellt eleganta. Logitech Brio 300 har, om inte annat, en design som skiljer sig från majoriteten. Kameran finns i vitt, svart och en färg som kallas rosa, men har exakt samma färg som jordgubbsglass. Kamerorna är delvis tillverkade av återvunnen plast.

High_Resolution_PNG-Brio-300-Rose-Qtr-Right-Closed-Mount-P Brio-300_Brio305_Rose_right_open_mount_P High_Resolution_PNG-Brio-300Graphite-Qtr-Right-Closed-Mount-G Brio-300_Brio305_Graphite_right_open_mount_G High_Resolution_PNG-Brio-300-Off-White-Qtr-Right-Closed-Mount-W Brio-300_Brio305_Off-White_right_open_mount_W
<
>
Logitech Brio 300 finns i vitt, svart och rosa. (Foto: Logitech)

Pris och tillgänglighet
Logitech Brio 300 kan köpas nu och kostar 849 kronor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Spännande 'böcker' från Samsung Samsung Galaxy Book3 kommer i fem versioner, och hårdvaran är helt uppdaterad.
Bättre videokonferenser billigt Logitech Brio 300 är en överkomlig webbkamera som erbjuder bättre kvalitet på Zoom och Teams än datorns inbyggda kamera.
Nya MacBooks och Mac minis med nya, kraftfullare M2-processorer Det blixtsnabba M2-chipet från Apple får två ännu snabbare uppdateringar som hittar in i både Mac mini och MacBook Pro.
lbpluss
En tvättäkta lättviktare Lenovo Yoga Slim 7i Carbon är den lättaste bärbara datorn vi någonsin testat. Tyvärr medför den smala formfaktorn ett par obehagliga kompromisser.
Följ Ljud & Bild