TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Personlig mus från Logitech

För att få en mus att passa alla har Logitech gjort Signature M650 i tre olika versioner – och totalt åtta varianter.

forfatter
Publicerad 2022-01-17 - 16:14

En mus är en personlig sak. Ändå har Logitech försökt göra en mus som ska vara personlig för alla. Det har åstadkommit genom att nya Signature M650-musen finns i en rad olika versioner som passar olika händer och behov.

Exakt hur många versioner som kommer ut ur musen är fortfarande inte helt solklart, trots att vi har läst pressmeddelandet framlänges och baklänges flera gånger – och frågat PR-byrån. Vad vi däremot har förstått är att M650 finns i två olika storlekar och att det kommer en vänsterversion av den största storleken. Man kan dessutom få sin mus i tre olika färger: gråvit, rosa och grafitsvart. Fast inte alla versioner. Är man vänsterhänt kan man till exempel inte välja rosa.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 finns även i rosa. Men inte för vänsterhänta. (Foto: Logitech)

 

Logitech Signature M650 finns dessutom i en ”For Business”-version, som är helt lik ovanstående åtta kombinationsalternativ. Företagsnamnet får den på grund av den trådlösa ”Bolt”-mottagaren som följer med paketet till alla versioner. Man kan använda Bluetooth också, men av säkerhetsskäl rekommenderas det inte för affärsbruk.

Musen är trådlös och har tysta knappar, så att den inte stör om man klickar under zoommöten. Det finns även SmartWheel-skrollning för att göra det lättare att ta sig igenom långa webbsidor.

Signature M650 fungerar med Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS och Android.

Pris och tillgänglighet

Signature M650-mössen finns redan i butik. Riktpriset (oavsett storlek, färg och orientering) är 500 kronor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Uppdaterad Asus-laptop klar för Norden Den nya 14-tumsdatorn finns i två versioner med Intel- respektive AMD-processor.
Spela i 3D utan glasögon Acer Predator Helios 300 ger djup till dina spel.
Det bästa är skärmen HP:s lyxmodell har en snygg UHD+-skärm som grafiska designers kommer att uppskatta. Men musklerna står inte i proportion till priset.
Broadcast-studio på skrivbordet Bor det en youtuber, twitcher eller poddcaster i dig så kan Razers hybrid-ljudmixer samla ihop trådarna.
Philips lovar superfärger med sin första OLED-datorskärm Philips Momentum 8000 är en 27" 4K-monitor med OLED-panel och perfekt svärta – och det utlovas exceptionella färger.
Slimmade sjuor från Lenovo Lenovo Yoga 7 finns i så många versioner att det nästan att finns en för allt.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend