TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Personlig mus från Logitech

För att få en mus att passa alla har Logitech gjort Signature M650 i tre olika versioner – och totalt åtta varianter.

forfatter
Publicerad 2022-01-17 - 16:14

En mus är en personlig sak. Ändå har Logitech försökt göra en mus som ska vara personlig för alla. Det har åstadkommit genom att nya Signature M650-musen finns i en rad olika versioner som passar olika händer och behov.

Exakt hur många versioner som kommer ut ur musen är fortfarande inte helt solklart, trots att vi har läst pressmeddelandet framlänges och baklänges flera gånger – och frågat PR-byrån. Vad vi däremot har förstått är att M650 finns i två olika storlekar och att det kommer en vänsterversion av den största storleken. Man kan dessutom få sin mus i tre olika färger: gråvit, rosa och grafitsvart. Fast inte alla versioner. Är man vänsterhänt kan man till exempel inte välja rosa.

M650 Rose Left Profile
Logitech Signature M650 finns även i rosa. Men inte för vänsterhänta. (Foto: Logitech)

 

Logitech Signature M650 finns dessutom i en ”For Business”-version, som är helt lik ovanstående åtta kombinationsalternativ. Företagsnamnet får den på grund av den trådlösa ”Bolt”-mottagaren som följer med paketet till alla versioner. Man kan använda Bluetooth också, men av säkerhetsskäl rekommenderas det inte för affärsbruk.

Musen är trådlös och har tysta knappar, så att den inte stör om man klickar under zoommöten. Det finns även SmartWheel-skrollning för att göra det lättare att ta sig igenom långa webbsidor.

Signature M650 fungerar med Windows, macOS, Linux, Chrome OS, ipadOS och Android.

Pris och tillgänglighet

Signature M650-mössen finns redan i butik. Riktpriset (oavsett storlek, färg och orientering) är 500 kronor.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Nya MacBooks och Mac minis med nya, kraftfullare M2-processorer Det blixtsnabba M2-chipet från Apple får två ännu snabbare uppdateringar som hittar in i både Mac mini och MacBook Pro.
En tvättäkta lättviktare Lenovo Yoga Slim 7i Carbon är den lättaste bärbara datorn vi någonsin testat. Tyvärr medför den smala formfaktorn ett par obehagliga kompromisser.
Breda skärmar för smala budgetar Om du vill ha plats för flera fönster sida vid sida har Philips ett par prisvärda 40"-skärmar.
PC-regn från Acer Acer visade upp vårkollektionen av nya datorer på elektronikmässan i Las Vegas.
Följ Ljud & Bild