Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Logitech Signature Slim Combo MK950

Logitech Signature Slim Combo är ett supertunt kit med mus och tangentbord för skrivbordet. Och du kan också få en webbkamera för att göra familjen komplett.

Av / 2024-03-28 - 16:36
Logitech Signature Slim Combo MK950

Arbete och privatliv blir mer och mer sammanflätade. Särskilt när du arbetar hemifrån. Men Logitech har ett sätt att separera de två – och göra det enklare att göra båda samtidigt.

Signature Slim Combo MK950 är ett stationärt kit som består av ett helt nytt, supertunt tangentbord och en matchande mus. Det är utformat för att förenkla upplevelsen på både arbets- och hemdatorer.

Signature Slim Combo MK950. (Foto: Logitech)

”Vi utvecklade tangentbordet Signature Slim som den perfekta följeslagaren till Signature-musen som vi introducerade för två år sedan för att underlätta för alla som jonglerar arbete, livet och allt däremellan” säger Art O’Gnimh, chef för Core Personal Workspace Solutions Business på Logitech.

Signature Slim Combo-kitet innehåller det trådlösa tangentbordet Signature Slim K950 och den trådlösa musen Signature Plus M750, båda tillgängliga i färgerna Graphite och Off-White.

High_Resolution_PNG-Signature-Slim-Combo-M-MK950-AMAZON-Off-White-US-INTL High_Resolution_PNG-Signature-Slim-Combo-M-MK950-AMAZON-Graphite-US-INTL
<
>
Signature Slim Combo MK950. (Foto: Logitech)

 

Logitech beskriver känslan av att arbeta med Signature Slim K950 ”som att skriva på en bärbar dator”. Vi har provat kitet, och det stämmer att tangentbordet är lika lågt och att tangenternas rörelseväg är lika kort som på en bärbar dator. Men känslan av precision är tack och lov betydligt bättre. Och det finns en fullständig numerisk knappsats i rätt storlek och på rätt plats. Och även om musen passar bäst i en liten hand är den också mycket mer intuitiv än någon pekplatta.

Både tangentbordet och musen är funktionella och snygga. Men det är den medföljande (nedladdningsbara) programvaran som öppnar upp för nya möjligheter. Logi Options+ gör det enkelt att växla mellan arbete och fritid med genvägar som volymkontroll, play/pause och mute/unmute. Och du kan växla mellan din arbetsdator och din personliga bärbara dator eller surfplatta med en knapptryckning.

Från Logitech kommer också en ny kamera för hemmakontorsanvändare. MX Brio 700 är Logitechs mest avancerade webbkamera hittills. Ultra HD 4K-kameran hjälper dig att vara ”närvarande” på avstånd.

MX-Brio-700-Graphite MX-Brio-Pale-Grey
<
>
MX Brio 700. (Foto: Logitech)

MX Brio 700 har 70 % större pixlar än Brio 4K, som var Logitechs bästa webbkamera fram till nu. Bildkvaliteten och belysningen är dessutom AI-förbättrade, och det utlovas dubbelt så bra återgivning av ansikten.

Kameran kan vinklas så att du kan dela ditt skrivbord med kollegor, vilket automatiskt identifieras av programvaran som vänder bilden korrekt.

Pris och tillgänglighet

Det trådlösa tangentbordet Signature Slim K950 finns tillgängligt nu. Det kompletta kitet kostar 1 349 kronor, medan tangentbordet kan köpas för 999 kronor. MX Brio 700 är också tillgänglig nu till ett pris av 2 599 kronor.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Många skärmfunktioner för få kronor

Logitech-kitet överbryggar klyftan mellan arbete och hem

AI flyttar in i ThinkPad

Dells bärbara datorer med AI

HP:s bärbara datorer har blivit smartare

Apple uppgraderar Macbook Air

Kristallklar datorskärm med AI

Det är en ny AI i stan

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen