TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Datorskärmar med inbyggd kamera och högtalare

Hemmakontor eller bortakontor? Philips datorskärmar har inbyggt ljud och kamera.

forfatter
Publicerad 2022-06-11 - 08:00

Philips släpper två nya skärmar i 5000-serien, nämligen 24E1N5300HE och 27E1N5600HE.

Windows Hello-kamera

De har båda inbyggda konferenskameror och högtalare för att göra ett rent skrivbord enklare att uppnå, oavsett om du är på ett hemmakontor eller behöver en skärm på jobbet.

Kameran har inbyggt stöd för Windows Hello, vilket innebär att du kan använda ansiktsigenkänning i stället för lösenord för olika webbplatser och appar.

Philips 27E1N5600HE 2 scaled 1
Foto: Philips

LowBlue-läge

Om du arbetar mycket på kvällen har skärmarna också inbyggt LowBlue-läge, eftersom det blå från LCD-panelen anstränger ögonen mer än de andra primärfärgerna. Att minska det blå gör det bekvämare att sitta länge framför skärmen. Speciellt på kvällen.

Läs också Seriös skärm för hemmakontoret Bildbehandling kräver en ordentlig skärm. Philips visar att den inte behöver vara dyr för att vara bra.
Philips 288E2A front

Bildskärmarna har en egen knapp för att komma in i EasySelect-menyn, vilket gör det snabbare och enklare att justera skärmen. Det finns också ett integrerat kabelhanteringssystem, så du behöver inte oroa dig för kabelröran på skrivbordet. Snubbeltrådar för kaffekoppen är det sista du vill ha när du jobbar!

Philips 27E1N5600HE 24E1N5300HE stand scaled 1
Stativet kan lutas och roteras. Foto: Philips

Flexibelt stativ

Displayen står på ett flexibelt stativ som kan lutas, roteras och höjdjusteras. Du kan till och med vrida skärmen till vertikalt läge.

Två skärmstorlekar, två upplösningar

Det som skiljer de två bildskärmarna åt är storlek och upplösning. 24E1N5300HE mäter 24 tum på diagonalen och har Full HD-upplösning på 1920 x 1080. Den andra, 27E1N5600HE, är 27 tum och ger QHD (2560 x 1440) upplösning.

Philips 27E1N5600HE scaled 1
Foto: Philips

24E1N5300HE og 27E1N5600HE: Pris och tillgänglighet

Båda skärmarna anländer i mitten av juni, och hamnar på ca 3 100 för 24-tummaren och ca 4 200 för 27-tummaren.

Mer info: philips.se

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dell-datorer för vardagliga behov Förnuft och återvunna material är ledorden för Dell Inspirons nya modeller för skrivbordet och ryggsäcken.
Inga reservdelar: Kunder får vänta i flera månader Apple släpar efter med reparationer.
Dell XPX med större minimalism 2022-generationen av Dell XPS 13 ultrabook bantad 1,8 gånger på insidan.
Koloss på lerfötter Samsung Galaxy Book2 Pro 360 är ett bra exempel på en god idé som är dåligt genomförd.
Philips: Två datorskärmar för arbete och fritid Hemmakontor eller bortakontor? Philips datorskärmar har inbyggt ljud och kamera.
De viktigaste nyheterna i macOS Ventura Apple gör Mac-upplevelsen bättre genom att lägga till nya produktivitetsverktyg och kontinuitetsfunktioner i macOS.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend