TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Första titten på Volkswagen ID.AERO

Designskisser ger en smygtitt på en framtida modell designad för den övre medelklassen i Kina. Bilen kommer också till Europa och USA.

forfatter
Publicerad 2022-06-22 - 18:26

Med den kommande produktionsklara versionen av ID.AERO utökar Volkswagen den framgångsrika ID-familjen med en modell i den stora tjänstebilsklassen.

Precis som resten av ID-familjen är ID.AERO byggd på Volkswagens MEB-plattform, speciellt utvecklad för elbilar. Den nya elbilen får digital världspremiär den 27 juni klockan 14.00.

Volkswagen ID.AERO
(Foto: Volkswagen)

Produktionsversionen av ID. AERO kommer att introduceras på den kinesiska fordonsmarknaden under andra halvåret 2023, och motsvarande produktionsmodell för de nordamerikanska och europeiska marknaderna kommer också att presenteras 2023.

Produktionen av serieversionen av ID. AERO för den europeiska och nordamerikanska bilmarknaden kommer att ske vid Volkswagens fabrik i Emden, där man också tillverkar Passat.

Läs mer om Volkswagens ID-elbilar

Här är VW ID. Buzz

VW ID. Buzz: Äntligen avtäckt

Den elektriska bussen ID. Buzz har gott om plats – och självkörning på Nivå 4.

VW ID.5 har lanserats

ID.5: Så blir Volkswagens nya SUV

Äntligen kommer produktionsmodellen av konceptbilen ID.Crozz. ID.5 finns i två versioner, så här ser de ut och så mycket kostar de.

ID.4 får fyrhjulsdrift

Läckta bilder av Volkswagen ID.4

Precis så här tror vi att VW:s elektriska SUV kommer att se ut.

VW ID.4 GTX är lanserad

Här är den sportiga VW ID.4 GTX

Här är den 4-hjulsdrivna varianten av ID.4. Men hur blir det med ljudanläggningen VW?

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Världens snabbaste gatubil är rent ut sagt skrämmande Mytomspunna Model S Plaid uppmuntrar till att bryta mot lagen. Och inte bara på grund av hastigheten.
Polestar 2 får bakhjulsdrift och mer kraft Snabbare, sportigare och med längre räckvidd.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid – galenskap på fyra hjul! Geir och Audun har provkört Tesla Model S Plaid! Hela testet kommer lördag, här får du en liten försmak.
Det här är Årets bil 2023 Car of the Year för 2023 har utsetts.
Teslas prissänkning: Har de förändrat bilmarknaden? Nu får du plötsligt en rymlig Model Y familjebil till priset av en småbil. Det borde få konkurrenterna att darra.
Följ Ljud & Bild