Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Leveransen av Cybertrucken avslutades med läkarbesök

Det uppstod ett obehagligt möte mellan en kunds handled och den vassa kanten på Cybertruck, när den nya dräparmaskinen skulle tas emot.

Av / 2024-05-28 - 12:17
Leveransen av Cybertrucken avslutades med läkarbesök

En amerikansk Tesla-kund fick en oväntad och smärtsam överraskning när han hämtade sin efterlängtade Cybertruck. Vid inspektionen av bilen fick han ett djupt skärsår i handleden, vilket resulterade i en blodpöl på marken och en resa till akuten.

Olyckan inträffade när kunden, med användarnamnet ”bdesign” (som i ”bleed design”?), gnuggade tummen mot bakluckan för att kolla in en mystisk buckla. Plötsligt blev han attackerad av den knivskarpa kanten på bakskärmen.

Medan Teslas anställda desperat letade efter bandage, lämnade ”bdesign” tillräckligt med blod på golvet för en hel säsong av Dexter. Han slutförde likväl överlämningen, innan han insåg att han behövde lite mer än en återanvändbar Tesla-påse som bandage.

Några stygn senare delade den olyckliga kunden sina blodiga bilder på forumet, komplett med varningar för lättskrämda.

Läs också Tesla Cybertruck är i Sverige Den häftiga Tesla Cybertruck är på rundtur i Europa. I Sverige kan du se den på ett antal olika ställen fram till 1 juni. Vi ger dig en smygtitt.

Bortsett från den oväntade Bloody Maryn, klagade ”bdesign” också på ett antal andra problem med bilen – inklusive en vindruta så smutsig att man skulle kunna tro att den var sotad, och lösa lister som hängde och slängde som en berusad sjöman på permission.

Teslas nya satsning ”Cybertruck – nu med integrerade vapen!” har uppmärksammats och väckt frågor om fotgängares säkerhet. Företaget kanske borde överväga att inkludera en första hjälpen-låda som standard?

Mer info: cybertruckownersclub.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Nytt infotainmentsystem och upp till 600 km räckvidd

Skulle hämta sin Cybertruck – fick åka till akuten

Batteridriven trädgårdstraktor från Husqvarna

Hybrid-elcykel gjord för Norden

”Ingen” vill ha Tesla Full Self Driving

Första titten på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck är i Sverige

Beijing Auto Show 2024: Nya elbilar på löpande band

Billigare Tesla kan komma redan i år

Nyast med en ansiktslyftning: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: En riktig mardröm

Ny Mini-modell på väg

Rulla till toppen