Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Bärbara datorer och arbetshästar från Dell

11: e generationens processorer, 5G och grafik-muskler för arbetsdatorer.

Oavsett om du ser fram emot att komma tillbaka till kontoret, eller om du jobbar på i ensamt majestät hemma, har Dell just lanserat en dator för att göra jobbet lite enklare.

Dell Precision 5560 (artikelbild), Precision 5760, XPS 15 och XPS 17 finns nu tillgängliga med de senaste 11: e generationens Intel-processorer. Nu är det också möjligt att välja OLED-skärm i XPS 15. Och om grafiken behöver snabbas upp ännu mer finns de med det senaste Nvidia RTX-grafikkortet.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

För de mer avancerade användarna finns uppdaterade bärbara datorer (dvs. med riktiga kroppsbyggarmuskler under huven). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort för till exempel redigering av 8K-videor eller 3D-simuleringar. De har också möjlighet till 5G-anslutning, så att du kan få full nätverkshastighet när du är på språng.

De stationära datorerna, Precision 3450 och Precision 3650 Tower, levereras med den senaste 11: e generationens Intel Core- eller Xeon W-1300-processorer. Datorerna har också PCI Express Gen. 4 grafik- och lagringsfunktioner. De kan också väljas med skalbar RAID-kompatibel lagring.

Annons

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris och tillgänglighet:

Precision Series 3000, 5000 och 7000 kommer att finnas tillgänglig den 1 juni. Priset meddelas vid ett senare tillfälle. Detsamma gäller XPS 15 och XPS 17.

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.