TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bärbara datorer och arbetshästar från Dell

11: e generationens processorer, 5G och grafik-muskler för arbetsdatorer.

forfatter
Publicerad 2021-05-16 - 18:37

Oavsett om du ser fram emot att komma tillbaka till kontoret, eller om du jobbar på i ensamt majestät hemma, har Dell just lanserat en dator för att göra jobbet lite enklare.

Dell Precision 5560 (artikelbild), Precision 5760, XPS 15 och XPS 17 finns nu tillgängliga med de senaste 11: e generationens Intel-processorer. Nu är det också möjligt att välja OLED-skärm i XPS 15. Och om grafiken behöver snabbas upp ännu mer finns de med det senaste Nvidia RTX-grafikkortet.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

För de mer avancerade användarna finns uppdaterade bärbara datorer (dvs. med riktiga kroppsbyggarmuskler under huven). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort för till exempel redigering av 8K-videor eller 3D-simuleringar. De har också möjlighet till 5G-anslutning, så att du kan få full nätverkshastighet när du är på språng.

De stationära datorerna, Precision 3450 och Precision 3650 Tower, levereras med den senaste 11: e generationens Intel Core- eller Xeon W-1300-processorer. Datorerna har också PCI Express Gen. 4 grafik- och lagringsfunktioner. De kan också väljas med skalbar RAID-kompatibel lagring.

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris och tillgänglighet:

Precision Series 3000, 5000 och 7000 kommer att finnas tillgänglig den 1 juni. Priset meddelas vid ett senare tillfälle. Detsamma gäller XPS 15 och XPS 17.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Kreativa superkrafter MSI har inte sparat på något i Creator Z17. Det syns på prislappen.
90-talet ringer: Winamp är tillbaka I internets barndom och skribentens ungdom var det Winamp som styrde musiken till festen. Nu är spelaren tillbaka efter nästan 10 års frånvaro.
Nu finns Samsungs nya spelskärmar att köpa De nya Odyssey Neo G8- och Odyssey Neo G7 4K-skärmarna lovar rejäl prestanda!
Kone skippar sladden 15 års forskning tog det innan den klassiska spelmusen Roccat Kone XP kom i en trådlös utgåva.
Razers tåliga ljusdrivna tangenter Razer DeathStalker V2 har uppdaterats med lägre, lättare tangenter som håller längre.
Snabbaste MacBook Air hittills Apples ultrabook har fått en ny design och en vitamininjektion som märks. Men priset är därefter.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend