Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Bärbara datorer och arbetshästar från Dell

11: e generationens processorer, 5G och grafik-muskler för arbetsdatorer.

Skrivet av / 2021-05-16 - 18:37
Bärbara datorer och arbetshästar från Dell

Oavsett om du ser fram emot att komma tillbaka till kontoret, eller om du jobbar på i ensamt majestät hemma, har Dell just lanserat en dator för att göra jobbet lite enklare.

Dell Precision 5560 (artikelbild), Precision 5760, XPS 15 och XPS 17 finns nu tillgängliga med de senaste 11: e generationens Intel-processorer. Nu är det också möjligt att välja OLED-skärm i XPS 15. Och om grafiken behöver snabbas upp ännu mer finns de med det senaste Nvidia RTX-grafikkortet.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

För de mer avancerade användarna finns uppdaterade bärbara datorer (dvs. med riktiga kroppsbyggarmuskler under huven). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort för till exempel redigering av 8K-videor eller 3D-simuleringar. De har också möjlighet till 5G-anslutning, så att du kan få full nätverkshastighet när du är på språng.

De stationära datorerna, Precision 3450 och Precision 3650 Tower, levereras med den senaste 11: e generationens Intel Core- eller Xeon W-1300-processorer. Datorerna har också PCI Express Gen. 4 grafik- och lagringsfunktioner. De kan också väljas med skalbar RAID-kompatibel lagring.

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris och tillgänglighet:

Precision Series 3000, 5000 och 7000 kommer att finnas tillgänglig den 1 juni. Priset meddelas vid ett senare tillfälle. Detsamma gäller XPS 15 och XPS 17.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arbetsro på kontoret

Världens första stationära PC hittad i ett gammalt hus

Hejdå iTunes för Windows

Asus med dubbla skärmar finns i Sverige

Snacka om lagringsutrymme!

Praktisk Philips-skärm för vardagsbruk

40 (!) nya AI-produkter från Lenovo

Se vad Asus visade på CES

AI-datorer och 3D-skärmar

Ny tangentbordsknapp!

Dell XPS-serien utökas

Alla nya Intel Ultra-datorer

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen