TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Bärbara datorer och arbetshästar från Dell

11: e generationens processorer, 5G och grafik-muskler för arbetsdatorer.

Oavsett om du ser fram emot att komma tillbaka till kontoret, eller om du jobbar på i ensamt majestät hemma, har Dell just lanserat en dator för att göra jobbet lite enklare.

Dell Precision 5560 (artikelbild), Precision 5760, XPS 15 och XPS 17 finns nu tillgängliga med de senaste 11: e generationens Intel-processorer. Nu är det också möjligt att välja OLED-skärm i XPS 15. Och om grafiken behöver snabbas upp ännu mer finns de med det senaste Nvidia RTX-grafikkortet.

Dell XPS 15. (Foto: Dell)

För de mer avancerade användarna finns uppdaterade bärbara datorer (dvs. med riktiga kroppsbyggarmuskler under huven). Dell Precision 7000 har Nvidia RTX A5000-grafikkort för till exempel redigering av 8K-videor eller 3D-simuleringar. De har också möjlighet till 5G-anslutning, så att du kan få full nätverkshastighet när du är på språng.

De stationära datorerna, Precision 3450 och Precision 3650 Tower, levereras med den senaste 11: e generationens Intel Core- eller Xeon W-1300-processorer. Datorerna har också PCI Express Gen. 4 grafik- och lagringsfunktioner. De kan också väljas med skalbar RAID-kompatibel lagring.

Dell Precision 3650. (Foto: Dell)

Pris och tillgänglighet:

Precision Series 3000, 5000 och 7000 kommer att finnas tillgänglig den 1 juni. Priset meddelas vid ett senare tillfälle. Detsamma gäller XPS 15 och XPS 17.

LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.