annonse
annonse

Monster Ncredible NTune

Ncredible

Monsters hörlurar låter riktigt bra och passar dig som gillar lite extra tryck i basen.

Fylligt ljud med tonvikt på bas och dynamik.
Går inte att fälla ihop.

Ntune går inte att vikas eller fällas ihop, men är ändå tillräckligt kompakta för att de inte ska ta för mycket plats. Som namnet antyder ligger hörlurarna utanpå öronen, men sitter däremot väl och är inte så kinkiga hur de sitter på ytterörat. Kvalitetsintrycket är genomgående bra men jag hade velat ha en kabel med fjärrstyrning av musiken. Kabeln som ingår är löstagbar och har bara en fjärr och mikrofon som man kan svara i telefon med.

Ljudet är inte dumt alls. Ntune låter friskt och har gott om bas. Kanske i mesta laget för klassisk musik, men suveränt för blues, jazz, rock och hip-hop. Basen är ändå inte påträngande våldsam och det finns gott om upplösning och detaljer i ljudbilden. Röster har bra fokus och diskanten är distinkt men inte för grovkornig. Monster-lurarna spelar inte med samma finess som Sennheiser Momentum On-Ear, men med tanke på priset är Ncredible NTune ett bra alternativ för bärbart bruk.

Ncredible
Heter egentligen Nicholas Scott Cannon. Amerikansk skådespelare, rappare och komiker. Gift med Mariah Carey.

Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • Sluten hörlur
  • 454 gram
  • Pris: 1 000 kr
  • b4s.se
Pris: 1000,-

Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-