annons
annons

Tre brusreducerande hörlurar

Utan sladdar och utan brus

Bland de trådlösa, brusreducerande hörlurarna är det de här tre som regerar.

Det är inte så svårt att inse fördelarna med att slippa trasslet med kablar till hörlurarna. Inte minst för iPhone 7-användare, som slipper den extra adaptern som behövs för allt annat än Apples egna hörlurar och ett fåtal andra med Lightning-kontakt. Och en annan stor fördel är att kunna blockera allt oväsen utifrån – i synnerhet när man sitter på ett plan eller tåg eller i någon annan högljudd miljö. En fin bonus är att man kan spela musiken på lägre volym, vilket är mycket skönare i längden och innebär mindre risk för hörselskador om man lyssnar ofta.

Trådlösa hörlurar med aktiv brusreducering är inte helt nytt, vi hade en grupptest av sådana i februari 2016. Den senaste tiden har utbudet ökat i de lite högre prisklasserna, där börjar verkligen kvalitetsnivån bli riktigt bra. Både vad gäller brusreducering och allmän ljudkvalitet. Bose QuietComfort 25 var länge kungen av brusreducering och i sommar släppte Bose den trådlösa versionen Quiet Comfort 35. Samma kvaliteter, fast ännu mer användarvänlig.

Strax därefter lanserade Sony och Sennheiser sina rivaler, MDR-1000X och PXC Wireless, som vill knuffa ner Bose från tronen. Båda är veteraner i hörlurssammanhang så om någon kan klara av det är så det de.

 

Kort sammanfattning

Detta test är en förhållandevis kort sammanfattning av varje hörlur. Vill du läsa mer ingående tester om varje modells olika funktioner så kan du läsa mer på vår webbsida ljudochbild.se där det finns längre och utförligare tester.

Bästa pris på Tre brusreducerande hörlurar
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-