annons
annons

Skullcandy Hesh

Rockar skallen

Bassfreaks kan sluta läsa nu. De här sitter inte bara fast på huvudet vad du än gör, de gräver sig in i skallen på dig.

Sitter väldigt bra. Massiv bas. Spelar högt.
Färgat ljud. Svampig bas. Mörkt mellanregister.

De här tappar man inte, oavsett om underlaget under brädan är snö eller asfalt. Och medan man glider fram kan man vältra sig i betongbas som håller hörselgångarna öppna och orsakar blåmärken i skallen. Skullcandy Hesh sitter ovanligt bra på huvudet. Vilket måste vara perfekt för alla som inte klarar sig utan musik vad de än gör utomhus. Känsligheten är precis tillräcklig för att iPoden ska låta som en nattklubb när man vrider upp ljudet. Det är nämligen Hesh-lurarnas enda fördel.
De låter som en fest. Hela tiden. Massiv, tung bas dundrar så att det knakar i öronen. Den är varken exakt eller väldefinierad, men det spelar kanske ingen roll för målgruppen. Det kan vara roligt att lyssna, men inte för länge åt gången. Både för att Hesh klämmer åt hårt runt öronen och för att de inte direkt är det senaste inom musikalisk definition. Lurarna lyckas helt enkelt inte få musiken i fokus. I dubbel bemärkelse.
Musiken låter instängd, luddig och ointressant – om man inte är basfreak.

De här tappar man inte, oavsett om underlaget under brädan är snö eller asfalt. Och medan man glider fram kan man vältra sig i betongbas som håller hörselgångarna öppna och orsakar blåmärken i skallen. Skullcandy Hesh sitter ovanligt bra på huvudet. Vilket måste vara perfekt för alla som inte klarar sig utan musik vad de än gör utomhus. Känsligheten är precis tillräcklig för att iPoden ska låta som en nattklubb när man vrider upp ljudet. Det är nämligen Hesh-lurarnas enda fördel. De låter som en fest. Hela tiden. Massiv, tung bas dundrar så att det knakar i öronen. Den är varken exakt eller väldefinierad, men det spelar kanske ingen roll för målgruppen. Det kan vara roligt att lyssna, men inte för länge åt gången. Både för att Hesh klämmer åt hårt runt öronen och för att de inte direkt är det senaste inom musikalisk definition. Lurarna lyckas helt enkelt inte få musiken i fokus. I dubbel bemärkelse. Musiken låter instängd, luddig och ointressant – om man inte är basfreak.
Läs hela artikeln och över 450 nya tester i året med prenumeration på Ljud & Bild.
är du redan prenumerant? Logga inn.
Provaprenumeration
0:-
Fri tillgång till ljudochbild.se
Bronsprenumeration
349:-/halvår
1/2 år (6 nr) Digitalutgåva varje månad Fri tillgång till ljudochbild.se
Silverprenumeration
580:-/år
1 år (11 nr) Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Guldprenumeration
999:-/år
1 år (11 nr) Ny digital film varje månad Välkomstgåva Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva varje månad
Prenumerationen kommer automatiskt att förnyas till vanligt pris: Månad 49:-

Med prenumeration på Ljud och Bild får du:

Fri tillgång till ljudochbild.se Digitalutgåva (iPad/Android) varje månad Rejäl rabattt Välj själv hur länge du vill prenumerera - och med eller utan film Fin välkomstpremie
Bästa pris på Skullcandy Hesh
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
Skullcandy Hesh Känslighet: Ej angivet Impedans: 32 ohm Vikt: 200 g Typ: Sluten Pris: 500 kr
Pris: 500:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-