annons
annons

Denon AH-D510

Kompakt elegans

Denons läckra hörlurar passar utmärkt till iPoden och trivs lika bra på stereon.

Balanserad och fyllig klang. Rejäl bas. Perfekt till iPoden.
Inte enormt finmaskigt ljud.

De slutna öronkåporna är mellanstora och räcker runt öronen fint. Låg vikt betyder bra komfort och de sitter kvar på huvudet när man rör sig. Kuddarna i konstläder glider inte så lätt så länge man inte har för mycket hår mellan kuddarna och öronen. Kåporna kan vridas så att lurarna blir platta och tar mindre plats i väskan. Sladden är bara 70 cm lång men det ingår en förlängningskabel och adapter till större 6,5-mm-kontakt. Denon-lurarna spelar tillräckligt högt för de flesta när de är inkopplade till en iPod, och låter välbalanserat och fylligt.
Ett 42 mm stort membran i varje kåpa ser till att basen blir fyllig. Samtidigt är klangen varm och behaglig, utan att detaljer försvinner bara därför. Basen är ett kapitel för sig – åtminstone för så små hörlurar. Vrider man upp volymen en bit så får man en riktig huvudmassage. Kanske inte helt perfekt för klassisk musik, men det mesta fungerar fint i den rymliga och fylliga ljudbilden som Denon AH-D510 målar upp.
Utmärkta och prisvärda hörlurar som passar till det mesta. Lite öppnare diskant- och mellanregister så skulle de ha varit helt perfekta.

Bästa pris på Denon AH-D510
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
Denon AH-D510 Känslighet: 101 dB Impedans: 32 ohm Vikt: 153 g Typ: Sluten Pris: 700 kr
Pris: 700:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-