annons
annons

Sony XDR-S16DBP

Stilfull enkelhet

Sonys radio är inte bara snygg att titta på, den låter bra också.

Öppen ljudbild. Tydligt fokus. Tilltalande design.
Liten display. Ett par småmissar i skötseln.

Fast särskilt avancerad är den inte. FM och DAB, det är allt. Enda anslutningen är för hörlurar på baksidan. Teckenfönstret är minimalistiskt och har bara två rader. Enkelt att hålla ordning på, med andra ord. Skötseln är raka spåret och störs bara delvis av att man ständigt måste bekräfta valen med Enter-knappen när man byter kanal i stället för att bara trycka på navigeringsratten.

Ljudkvaliteten är kompetent. Särskilt med tal, men också med musik så länge den inte är för komplex. Pop funkar bättre än klassiska symfonier. Och basen är inte hopplös heller, vilket ger Sony-radion en fin fyllighet. Mellanregistret är välfokuserat och återger röster bra, och det finns mer än bara en tendens till diskant till skillnad från i många rivaler. Sonys radio är – i all sin enkelhet – ett bra val som bordsradio.

Bästa pris på Sony XDR-S16DBP
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • FM, DAB+
  • Hörlursuttag
Pris: 1300:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-