annons
annons

Argon DAB3 v3

Allt man behöver

DAB3 v3 är inget annat än en enkel stereoradio som har bra ljud och som är enkel att sköta.

Fylligt ljud. Väldefinierat mellanregister.
Små knappar och liten display.

Argon-radion är inte stor men fronten pryds ändå av stereohögtalare. Och inget mer. Detta är en enkel och lättskött radio till ett bra pris, fast med ett aningen för litet tecken­fönster och väldigt små tecken. Klockradion har snooze-knapp vilket är sällsynt. Radion har snabbval för favoritkanaler men ingen fjärrkontroll. Ändå känns Argon-radion som ett av de bättre alternativen i denna samling. Allt tack vare en stor, fyllig och relativt dynamisk ljudbild. Det sjuder av liv i musiken genom Argons radio, som enkelt fyller ett rum med ljud. Basen är mer än duglig för en bordsradio, mellanregistret är öppet och klart, med en varm klang, och tack vare två högtalare låter framför allt musik bättre här än från de flesta andra i testet. Behöver man en bordsradio – och ingen reseradio – är detta antagligen det bästa köpet.

Bästa pris på Argon DAB3 v3
Pricerunner.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.
  • FM, DAB+
  • Hörlursuttag
  • Linjeingång/-utgång
  • Stereohögtalare
Pris: 1700:-


Har du något att lägga till??

Värlkommen till Ljud & Bilds diskussionsforum. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till ärmnet och var saklig så slipper vi ta bort eller moderera inlärgg. övriga frågor och synpunkter härnvisas till redaktion@ljudochbild.se.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-