annons
annons

Nyheter

Uthållig mus för långa spel

Spel är seriösa grejor. Logitech G302 är testad av professionella e-sport-atleter.

Om du eller någon annan i familjen har planer på en professionell datorspelskarriär så ligger det säkert gaming-utrustning under granen i år.

Nyss berättade vi om Razers nya mus och ljudlimpa, och nu är det Logitechs tur, i form av Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse. Varken mer eller mindre…

Den nya musen passar speciellt till så kallade MOBA-spel, alltså action-strategispel där två grupper spelare kämpar om kontrollen över ett område. Det gäller att ha blixtsnabba reflexer och att kunna utföra komplicerade sekvenser med kommandon. G302 har testats av professionella MOBA-spelare från hela världen (ja, sådana finns – de bästa av dem tjänar lika mycket som tennisproffs!), bland annat lagen Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze och Invictus Gaming.

G302_Logitech_back-460x336
”Vi skapade G302 för att uppfylla några av världens absolut främsta spelares behov”, säger Vincent Tucker, chef för Logitech Gaming. ”G302 är den bästa musen för MOBA-spelare. Den är byggd för att hänga med och klara tufft användande i många timmar, och gör dina musklick extremt snabba och precisa, allt för att utgöra skillnaden mellan vinst och förlust när millisekunderna verkligen räknas.” 

Fem klickningar i sekunden
Ett system med metallfjädrar förbättrar reaktionsförmågan för höger- och vänsterklickningar. Knapparna känns inte bara sköna att trycka på, de kan registrera upp till fem klickningar i sekunden. G302 har sex programmerbara knappar som kan användas till både snabbknappar för 1-knappskommandon och komplexa makron. Man kan naturligtvis ställa in DPI-känsligheten i fyra steg också.

En sådan här noggrann specialisering kan verka i mesta laget, för en mus är väl en mus? Å andra sidan är den väl ingen som skulle komma på idén att springa maraton i träskor!?

Pris och tillgänglighet
Logitech G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse släpps nu i november och kostar 500 kronor.

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-