annons
annons

Nyheter

Mobilladdare och ficklampa i ett

Flash Magicstick från Powerocks är en nödladdare till mobilen som inte bara har samma form som en ficklampa, det ÄR en ficklampa!

Nu för tiden finns det så mycket laddtillbehör att man kan undra hur tunga batterier man hade haft om alla satsade sina resurser på själva batterikapaciteten i stället.

Senaste tillskottet till ”måste ha”-produkterna är en bärbar laddare som även fungerar som en liten ficklampa.

Varför man behöver en ficklampa och laddare i en och samma produkt hoppar pressmeddelandet raskt över. Så vi kan bara gissa. Kanske att Powerocks tänker sig att man är ute på natten, eller råkar ut för ett strömavbrott och inte hittar mobilen som är så viktig att ladda?

Aningen troligare är kanske att ersätta ficklampan i bilens handskfack med en som kan ladda mobilen också, om man är ute och kör och råkar illa ut. Fast då måste man ställa sig frågan hur bra Flash Magicstick håller strömmen mellan laddningarna.

Powerocks-laddaren har en batterikapacitet på 3 000 mAh, vilket räcker till en eller två laddningar av en smartmobil. Den har två USB-portar, en stor och en liten. Det betyder att både mobilen och surfplattan kan laddas om Flash Magicstick används hemma och får ström samtidigt.

Pris: ca 400 kr

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-