Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Mobilladdare och ficklampa i ett

Flash Magicstick från Powerocks är en nödladdare till mobilen som inte bara har samma form som en ficklampa, det ÄR en ficklampa!

Av / 2013-12-13 - 18:53
Mobilladdare och ficklampa i ett

Nu för tiden finns det så mycket laddtillbehör att man kan undra hur tunga batterier man hade haft om alla satsade sina resurser på själva batterikapaciteten i stället.

Senaste tillskottet till ”måste ha”-produkterna är en bärbar laddare som även fungerar som en liten ficklampa.

Varför man behöver en ficklampa och laddare i en och samma produkt hoppar pressmeddelandet raskt över. Så vi kan bara gissa. Kanske att Powerocks tänker sig att man är ute på natten, eller råkar ut för ett strömavbrott och inte hittar mobilen som är så viktig att ladda?

Aningen troligare är kanske att ersätta ficklampan i bilens handskfack med en som kan ladda mobilen också, om man är ute och kör och råkar illa ut. Fast då måste man ställa sig frågan hur bra Flash Magicstick håller strömmen mellan laddningarna.

Powerocks-laddaren har en batterikapacitet på 3 000 mAh, vilket räcker till en eller två laddningar av en smartmobil. Den har två USB-portar, en stor och en liten. Det betyder att både mobilen och surfplattan kan laddas om Flash Magicstick används hemma och får ström samtidigt.

Pris: ca 400 kr

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

AI planerar svenskars semester

Styr datorn med hjärnan

Solpaneler i ögonen?

Googles AI fantiserar fram spel

Ny AI utmanar GPT-4

Google släpper mini-AI

Kinas superdator slår rekord

AI-generator skapar realistiska videor

ChatGPT får minne – som kan stängas av

Kan det här pannbandet styra drömmar?

Googles chattbot byter namn till Gemini

ISS får uppgraderad dator

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen