annons
annons

Julklappar vid idétorka

Har man slut på fantasi kan man alltid köpa ett presentkort och låta mottagaren välja

Inte nog med att man slipper gissa exakt vad mottagaren vill ha, det kan dessutom vara en räddare i nöden. Har man glömt att köpa en julklapp till någon så finns de nämligen ofta även som elektroniska presentkort. Antingen så att man själv kan skriva ut presentkortet, eller så kan det till och med mejlas till mottagaren om det kniper.

 

iTunesIcon_P5_150

Har mottagaren hemmet fullt av Apple-apparater så är den självklara presenten ett iTunes-presentkort. De finns både som fysiska kort och som elektroniska som kan skickas i sista sekunden. Kan användas för filmer, appar, böcker eller musik och finns i valörerna 150, 250, 500 eller 1 000 kronor.

www.apple.com

spotify_gift_card

För den som lyssnar jättemycket på musik kan ett Spotify-presentkort vara uppskattat. Genom att uppgradera till Premiumtjänsten slipper man reklamavbrott och kan lyssna offline på flyget. Finns som fysiska kort i valörerna 100, 300 eller 600 kronor. Eller elektroniskt där man betalar för ett visst antal månader (99 – 1 188 kronor).

www.spotify.com

Netflix-Mailers-1_476x357

Är mottagaren snarare en sådan som kommer tillbringa helgen degandes i soffan så kanske ett abonnemang på Netflix passar bättre. Presentkorten finns för 1, 2, 3, 6 eller 12 månader (79 – 948 kronor).

www.netflix.com

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-