annons
annons

HiFi

Ultimate fyller 20

Ultimate Sound & Music i Vimmerby firar 20 år med att hålla öppet hus.

20 år är en lång tid, men jösses vad fort det gått, säger Jörgen Nilsson från Ultimate Sound and Music i Vimmerby. I samband med detta jubileum har man den 8 och 9 november Öppet Hus i butiken. Jörgen Nilsson hälsar att “ni kommer få uppleva det bästa inom ljud och bild som marknaden just nu har att erbjuda. I samband med vårt firande kommer vi att ha fördelaktiga jubileumspriser på de flesta produkter i vårt stora handplockade sortiment.”

Det kommer flera leverantörer som visar sina produkter. I skrivande stund är det Pioneer/TAD, som har lovat att visa minst en lurig överraskning. PL Audio visar Focal, dCS, Pass Labs, Siltech och Isotek. Canseda kommer med Canton med mera. Panasonic visar 4KTV “när det är som bäst”. Solid Tech visar sina Hifi- och TV-bänkar och tillbehör.

För dig som har långt att resa och/eller vill ta med dig familjen har Ultimate ordnat bra priser på Best Western Vimmerby Stadshotell. Butiken hjälper dig i kontakten med hotellet. Och de 10 första som handlar för mer än 4 000:- får en fribiljett till MX World Collection (Motorcross-museum med över 150 cyklar och massor av historia) eller leklandet Kalles Lek & Lattjo.

Öppettiderna är: Lördagen den 8 november 10-18, Söndagen den 9 november 10-16. Och ja, man bjuder på kaffe och tårta under hela helgen. 

www.ultimate.se

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-