Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

GPS-klockare för golfare

Hitta greenen och sänk scoren med Garmin Approach S4.

Av / 2013-10-18 - 09:57
GPS-klockare för golfare

GPS-klockor är inte bara något för joggare och extremcyklister. Garmin gör också klockor med inbyggd elektronik som är särskilt anpassad för motionärer som inte svettas litervis när de utövar sin kära sport.

Approach S4 är en ny GPS-klocka. Den är utrustad med en högupplöst pekskärm som kan läsas i solljus och har en speciell knapp som snabbt visar ”Green View”. Batteriet räcker till 10 timmars golfande. S4 är förprogrammerad med 30 000 golfbanor från hela världen och i priset ingår livstids uppdateringar.

Om du har en iPhone med iOS7 (4S eller senare) kan klockan ta emot information trådlöst från mobilen, så att du till exempel kan låta telefonen ligga i bagen och ändå få reda på om det ringer eller kommer SMS.

Garmin_ApproachS4_black2

Precis som Garmins övriga golfenheter med GPS visar S4 exakt avstånd till greenens framkant, mitt och bakkant. Och så håller den naturligtvis koll på din score och statistik i den digitala översikten.

Approach S4 har en särskild knapp till den så kallade Green View-skärmen, som visar exakt hur greenen ser ut, så att du vet exakt vilken klubba du ska välja och hur hårt du ska svinga för att landa på rätt ställe.

Användaren kan också lagra avståndspunkter, flaggplacering, avstånd till vattenhinder och bunkrar så att du får ännu högre precision under kommande rundor.

Garmin_ApproachS4_white1

Klockan väger bara 58 gram och är vattentät ner till 10 meter, så du behöver inte ta av den ens om du vägrar droppa när du hamnar i ett vattenhinder.

Garmin Approach S4 kostar ungefär 3 500 kronor.

Garmin.se

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Sonys Airpeak-drönare är snart klar

Spelmusen vi suktar efter

Stor stämning mot Ring efter hackerattack

Samsungs och Googles smarta hem kan nu prata med varandra

Sony satsar på drönare

Svart skärm med nya Xbox!

Amazon.se har öppnat

OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart

Billiga kikare med zoom

Specialmikrofon för World of Warcraft-fans

Här är LG:s nya 8K OLED-TV

Nya Google-produkter

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen