TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Monster Turbine Pro

Monster Turbine Pro

forfatter
Publicerad 2010-05-12 - 06:00

De här öronsnäckorna får inte förväxlas med Turbine-propparna. De har samma form och utförande i solid lättmetall, som hämtats från RCA-pluggarna på Monster Cables signalkablar, men Pro-versionen låter ännu bättre. Åtminstone den kopparfärgade versionen av Turbine Pro. Öronsnäckorna finns nämligen i två versioner. En guldpläterad version som kallas Pro Gold och som har lite extra tryck i basen för att, som Monster säger själva, skapa effekten av att ha en subbas i örat. Här testar vi däremot Pro Copper, som Monster hävdar har en mer neutral klangkaraktär än Gold-versionen, allt för att tilltala kräsna audiofiler.
 
Ljudkvalitet
Vilket den lär lyckas fint med. Turbine Pro (Copper) är en bättre hörlur än den ursprungliga Turbine. Fast det kostar att ligga på topp, 2 800 kronor är inte småpotatis. Å andra sidan infrias alla förväntningar fullständigt. Glöm darrigt och tunt ljud, Pro-propparna öser på med en uppsjö av klangfärger och har ordentlig kontroll över en fyllig och potent bas. Röster och instrument i mellanregistret låter stora och rena på samma gång. Diskantåtergivningen är luftigare och öppnare än hos de ursprungliga Turbine-lurarna, samtidigt som Pro-versionen lyckas låta behagligt och felfritt.
 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

Senaste artiklar:

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Vi ser fram emot dessa! Flaggskeppet PX7 ska till sist bytas ut! Nya Px7 S2 har ännu bättre ljud, bättre komfort – och bättre brusreducering.
Inzone är Sonys nya gamingmärke Sony debuterar med speltillbehör under namnet Inzone. Inledningsvis med tre headset och två bildskärmar.
Flera nya öronproppar från JBL JBL har tryckt in mer teknik i sina öronproppar och utvecklat sin egen för spel, med extremt låg latens.
Högteknologiska pluggar för spel Svenska Urbanista har gjort en par helt trådlösa öronsnäckor som är speciellt lämpliga för spel via Bluetooth.
Stax trådlösa hörlurar kostar inte en förmögenhet De trådlösa Stax Spirit S3 från Edifier använder speciella element. Men inte sådana du kanske tror.
Momentum 4: Sennheiser förnyar designen Sennheiser Momentum 4 Wireless får en helt ny design. Vi förväntar oss också en uppgradering av samtalskvaliteten, men hur är det med musiken?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend