TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Loewe bild s.77 siktar mot guld

Bild s.77 edition tillverkas endast i 99 exemplar, och blir troligtvis mycket uppskattad hos superrika Loewe-fans.

forfatter
Publicerad 2022-01-19 - 10:00

Den tyska TV-producenten Loewe stiftades 1923, och är för många synonymt med TV:ar av hög kvalitet. I samband med 99-års-jubileumet har de valt att förgylla tillvaron med en av sina bästa OLED-TV:ar – bokstavligt talat! Loewe bild s.77 edition är en specialutgåva av företagets 77-tums OLED-flaggskepp, som tidigare har vunnit flera designpriser, däribland iF Design Award. Den nya jubileumsversionen har kryddats med flera guldbelagda designelement, och den ikoniska “Loewe-ringen” under skärmen är gjord av ren mässing.

loewe bild s lifestyle in living space loewe bild s lifestyle on wall
<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Loewe bild s.77 edition

Loewe bild s.77 edition använder ett 77″ OLED-panel från LG Display, och har dessutom ett kraftigt integrerat ljudsystem med hela 10 högtalarelement. Den inbyggda hårddisken DR+ gör det enkelt att spela in olika sorters innehåll. Olika hyllor och fästanordninger finns tillgängliga som extrautrustning.

TV:en monteras för hand på Loewe-fabriken i Kronach, Tyskland, och kommer endast i 99 exemplar. En ingraverad guldplakett med nummer pryder varje enskild TV. Med på köpet får man även en bok med Loewes historia, samt en personlig hälsning från Loewe-teamet.

Läs också TV-comeback för Loewe Det tyska kvalitetsmärket Loewe meddelar att de är på gång med nya TV-modeller och ljudprodukter.
Loewe TV

Pris och tillgänglighet

Loewe bild s. 77 edition finns tillgänglig nu hos utvalda förhandlare, däribland Harrods i London. Priset ska ligga på runt 13 000 pund, eller 150 000 kronor. Det är runt tre gånger så mycket som en “vanlig” 77-tums OLED från LG – men den kommer ju inte i guld då!

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+. Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

1 svar på ”Loewe bild s.77 siktar mot guld”

  1. LJUD & BILDS TEXT:
    >> Den tyska TV-producenten Loewe stiftades 1923, och är för många synonymt med TV:ar av hög kvalitet. <<

    👉 Ordet "TV:ar" finns inte i svenska språket! 👈

    Svara

Lämna en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
LG:s 2023 OLED-TV redo för Norden Släpps i butik den 13 mars - kan förbeställas redan nu.
lbpluss
Sony satsar mer på QD-OLED Sony har hållit knäpptyst om årets nya TV-apparater, men nu har de äntligen tagit bladet från munnen. De nya toppmodellerna A95L och A80L äntrar scenen.
lbpluss
Kolla in 98-tummaren från Sony! Sony lanserar sin första 98-tums 4K-TV med buller och bång! Det kommer dock inga nya 8K-TV-apparater i år.
lbpluss
Här är Samsungs nya 8K-flaggskepp, QN900C Ett nytt bildläge är räddningen för strömslukande 8K TV-apparater.
lbpluss
Här är Samsungs TV-modeller 2023 – för första gången i Europa De nya 55", 65" och 77"modellern I S95C-serien från Samsung är precis runt hörnet, tillsammans med en mängd andra 2023-modeller.
Följ Ljud & Bild