TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Loewe bild s.77 siktar mot guld

Bild s.77 edition tillverkas endast i 99 exemplar, och blir troligtvis mycket uppskattad hos superrika Loewe-fans.

forfatter
Publicerad 2022-01-19 - 10:00

Den tyska TV-producenten Loewe stiftades 1923, och är för många synonymt med TV:ar av hög kvalitet. I samband med 99-års-jubileumet har de valt att förgylla tillvaron med en av sina bästa OLED-TV:ar – bokstavligt talat! Loewe bild s.77 edition är en specialutgåva av företagets 77-tums OLED-flaggskepp, som tidigare har vunnit flera designpriser, däribland iF Design Award. Den nya jubileumsversionen har kryddats med flera guldbelagda designelement, och den ikoniska ”Loewe-ringen” under skärmen är gjord av ren mässing.

loewe bild s lifestyle in living space loewe bild s lifestyle on wall
<
>
Loewe bild s.77 edition. (Foto: Loewe)

Loewe bild s.77 edition

Loewe bild s.77 edition använder ett 77″ OLED-panel från LG Display, och har dessutom ett kraftigt integrerat ljudsystem med hela 10 högtalarelement. Den inbyggda hårddisken DR+ gör det enkelt att spela in olika sorters innehåll. Olika hyllor och fästanordninger finns tillgängliga som extrautrustning.

TV:en monteras för hand på Loewe-fabriken i Kronach, Tyskland, och kommer endast i 99 exemplar. En ingraverad guldplakett med nummer pryder varje enskild TV. Med på köpet får man även en bok med Loewes historia, samt en personlig hälsning från Loewe-teamet.

Läs också TV-comeback för Loewe Det tyska kvalitetsmärket Loewe meddelar att de är på gång med nya TV-modeller och ljudprodukter.
Loewe TV

Pris och tillgänglighet

Loewe bild s. 77 edition finns tillgänglig nu hos utvalda förhandlare, däribland Harrods i London. Priset ska ligga på runt 13 000 pund, eller 150 000 kronor. Det är runt tre gånger så mycket som en ”vanlig” 77-tums OLED från LG – men den kommer ju inte i guld då!

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

LJUD & BILDS TEXT:
>> Den tyska TV-producenten Loewe stiftades 1923, och är för många synonymt med TV:ar av hög kvalitet. <<

👉 Ordet "TV:ar" finns inte i svenska språket! 👈

Första testet av QD-OLED Sonys nya toppmodell A95K är en av de första TV-apparaterna som har den nya QD-OLED-tekniken. Och en bildkvalitet vi knappt sett maken till!
Panasonic avslöjar årets tv-modeller Introducerar en rad uppgraderade OLED- och LCD-modeller skräddarsydda för spel.
Ny OLED-TV från Bang & Olufsen B&O har uppdaterat sin bästa TV med en helt ny OLED-panel från LG. Och prislappen blir ... häftig.
Så väljer vi tv Bildkvalitet, pris och storlek är det mest avgörande när vi svenskar ska investera i ny tv.
På jakt efter en ny TV? Kolla vår topp 10-lista! Här hittar du de 10 bästa TV-modellerna just nu!
En av de bästa OLED-skärmarna vi har testat LG:s stilfulla OLED-TV med galleridesign är tillbaka i ny 2022-årgång. OLED G2 har en gnistrande bra bildkvalitet!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend