Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

FIFA+ tillgängligt på Android och Google TV

Glada nyheter för fotbollsfans med Android- och Google-TV. Nu är den officiella FIFA-appen tillgänglig för nedladdning.

Av / 2022-12-09 - 15:39
FIFA+ tillgängligt på Android och Google TV

Fotbolls-VM har redan kommit en bra bit, och nu är den officiella FIFA-appen tillgänglig för nedladdning på Android- och Google-TV.

Först Hisense, sedan Google

Kinesiska Hisense är en av huvudsponsorerna för årets fotbolls-VM och har haft exklusiv rättighet till FIFA-appen på sina VIDAA smart-TV-apparater under en tid.

Nu har Google och FIFA också tecknat ett avtal som gör FIFA+ appen tillgänglig på TV-apparater med Android- och Google-TV-användargränssnitt. Naturligtvis inkluderar detta också Chromecast med Google TV.

Läs också Nu får du Google TV på alla skärmar Google Chromecast ger TV:n nytt liv och nu har den fått både fjärrkontroll, Google TV – och 4K. Men ett problem också.

Vår prioritet är att förse våra användare med det innehåll de älskar. Genom detta samarbete kan vi hjälpa VM-fans runt om i världen att fira var de än är genom exklusivt och engagerande innehåll på Android TV OS-enheter, säger Jonathan Zepp, chef för mediepartnerskap på Google.

Du kan inte titta på direktsändningar via FIFA+ appen (tyvärr!). Det finns dock gott om höjdpunkter och tillbakablickar, liksom ett antal ursprungliga FIFA-produktioner och dokumentärer, spelarprofiler och liknande. Med andra ord, mycket att njuta av för fotbollsfans!

FIFA+ appen är redan redo att installeras på nästan vilken enhet som helst som kör Google TV eller Android TV, inklusive mediaspelare som Nvidia Shield och Chromecast med Google TV. Du hittar appen i Google Play Butik på din enhet.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

TCL 115X955: Jätte-TV redo för Sverige

Se vad vi hittade hos LG i Tyskland

Smygtitt på LG:s nya OLED-modeller i Frankfurt

163 tum, någon större?

Nu i butik: TCL X955-serien

Smygtitt på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Våra OLED-TV-apparater är de bästa för film

Lanserar TV med 10 års garanti

Marimekko-mönster på The Frame

Här är Philips TV-modeller 2024

Här är de bästa (och galnaste!) TV-apparaterna vi såg i Las Vegas

Bländande och knivskarp!

0
Rulla till toppen