TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

FIFA+ tillgängligt på Android och Google TV

Glada nyheter för fotbollsfans med Android- och Google-TV. Nu är den officiella FIFA-appen tillgänglig för nedladdning.

forfatter
Publicerad 2022-12-09 - 15:39

Fotbolls-VM har redan kommit en bra bit, och nu är den officiella FIFA-appen tillgänglig för nedladdning på Android- och Google-TV.

Först Hisense, sedan Google

Kinesiska Hisense är en av huvudsponsorerna för årets fotbolls-VM och har haft exklusiv rättighet till FIFA-appen på sina VIDAA smart-TV-apparater under en tid.

Nu har Google och FIFA också tecknat ett avtal som gör FIFA+ appen tillgänglig på TV-apparater med Android- och Google-TV-användargränssnitt. Naturligtvis inkluderar detta också Chromecast med Google TV.

Läs också Nu får du Google TV på alla skärmar Google Chromecast ger TV:n nytt liv och nu har den fått både fjärrkontroll, Google TV – och 4K. Men ett problem också.
Chromecast with Google TV Lifestyle Panasonic GeirNordby

Vår prioritet är att förse våra användare med det innehåll de älskar. Genom detta samarbete kan vi hjälpa VM-fans runt om i världen att fira var de än är genom exklusivt och engagerande innehåll på Android TV OS-enheter, säger Jonathan Zepp, chef för mediepartnerskap på Google.

Du kan inte titta på direktsändningar via FIFA+ appen (tyvärr!). Det finns dock gott om höjdpunkter och tillbakablickar, liksom ett antal ursprungliga FIFA-produktioner och dokumentärer, spelarprofiler och liknande. Med andra ord, mycket att njuta av för fotbollsfans!

FIFA+ appen är redan redo att installeras på nästan vilken enhet som helst som kör Google TV eller Android TV, inklusive mediaspelare som Nvidia Shield och Chromecast med Google TV. Du hittar appen i Google Play Butik på din enhet.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Bild av studiokvalitet Panasonic LZ1500E ger imponerande hög kontrast och färgexakta bilder, och är något av det närmaste vi kan komma en studiomonitor för hemmabruk. En TV för den riktigt kräsna!
Samsung Relumino Ett nytt bildläge för Samsung TV-apparater ska göra bilden lättare att tyda för personer med nedsatt syn.
Trådlös OLED-TV från LG Ny toppmodell med trådlös videoöverföring.
Nu kan Samsung TV styra Philips Hue Ny app från Samsung och Signify erbjuder överraskande möjligheter - en slags "Ambilight" för Samsung TV?
Följ Ljud & Bild