Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Den största OLED-teven från Loewe hittills

Det tyska svaret på B&O lanserar företagets hittills största OLED-TV i lyxklassen.

Av / 2023-07-22 - 18:30
Den största OLED-teven från Loewe hittills

Tyska Loewe går ofta sin egen väg med livsstilsprodukter i den dyraste änden av skalan. Detta är också fallet här med den nya Loewe bild i.77 dr + TV. Specifikationerna är imponerande. TV:n använder en Ultra HD OLED-panel och stöder HLG, HDR 10 och Dolby Vision – plus en inbyggd 1 TB hårddiskinspelare för att kunna pausa live-TV.

TV:n kan också placeras på Loewes eleganta golvstativ. (Foto: Loewe)

Det finns en inbyggd röstassistent, en snygg fjärrkontroll och inbyggda appar som Apple TV+, YouTube, Zattoo, HD+, Netflix, Amazon Prime, DAZN, FIFA+0 och Disney+ på menyn. Dessutom inbyggd soundbar. För ännu bättre ljud kan den utökas med Loewes hemmabiopaket 553 och 531 eller Loewe sound bar5 mr med klang sub5 eller klangbar 3 mr. Då har man å andra sidan nära nog en garanti för bioljud i vardagsrummet.

Läs också Bang & Olufsen BeoVision Eclipse 55 Bang & Olufsens senaste TV-kreation, BeoVision Eclipse, är en av de bästa TV-apparaterna du kan köpa för pengar just nu.

Loewe-ljudkomponenterna stöder alla Dolby Atmos med upp till 5.1.2 surroundkanaler, samt HDMI eARC för utökade ljudformat med upp till 1 360 watt total musikeffekt.

Placering på stolpe klarar rumshöjder på upp till 2,9 meter. (Foto: Loewe)

En av de främsta anledningarna till att välja en Loewe TV är dess unika design. Loewe handlar om stil, och bild i.77 dr+ är inget undantag, med en design som imponerar överallt. Baksidan är lackerad och tygklädd och det finns naturligtvis ett magnetiskt kabeldragningsskydd, så inga fula ledningar kan distrahera från TV:ns slanka och attraktiva design.

Läs också Philips OLED-TV belönad för utmärkt design Den nya toppmodellen OLED+908 tilldelas Red Dot Design Award.

När det gäller installation har man också tänkt på det mesta. TV:n kan antingen monteras på en vägg med Loewes lutbara väggfäste, fristående med ett golvstativ i piedestalstil, eller placeras på ett golv-till-tak stång, som kan höjdjusteras för att passa olika rumshöjder.

Priset anges till 6 000 euro.

Rune Michaelsen
(f. 1963): Översättare och frilansjournalist på Ljud & Bild och L&B Home. Rune är uppvuxen i en elektronikverkstad, är utbildad journalist och har förutom erfarenheter som dagstidningsjournalist arbetat som redaktionschef och chefredaktör på tidskrifter som Computerworld, PC Tidningen och Gör Det Själv. På L&B arbetar han som översättare, men skriver också gärna om allt från hifi till elektriska rullgardiner.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

IFA nummer 100 är precis runt hörnet

Ljuv musik mellan B&O och TCL

Sov gott med LG OLED-TV

Samsung fokuserar på "supersize"-TV:s

Samsung-TV:n krossades

Ny stor och billig TV från Samsung

Apple TV med tvOS 18 får stöd för 21:9-format

Elgiganten: Nu tar TV-försäljningen fart!

Samsung: Den nya The Frame-modellen är här.

TCL lanserar ny TV-modell med bred målgrupp

Här är TCL C855

Här är TCL:s "The Frame"-konkurrent

Rulla till toppen