Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Garmin D2 Mach 1 Pro livsstils-klocka för piloter

Garmins smartklocka har funktioner för flyg, hälsa och träning med klassisk pilotklockdesign

Av / 2023-10-29 - 14:42
Garmin D2 Mach 1 Pro livsstils-klocka för piloter

För 10 år sedan lanserade Garmin sin D2-serie för piloter och nu är det hög tid för en uppdatering. Den är naturligtvis byggd i premiummaterial som safirglas och titanboett. Klockan har en stor AMOLED-pekskärm, 25 dagars batteritid och LED-ficklampa.

D2 Mach 1 Pro erbjuder omfattande funktionalitet som piloter använder sig av på daglig basis och har en batteritid som klarar även kommersiella long-haul flygningar. LED-ficklampan och den stora AMOLED-displayen i kombination med andra högkvalitativa material gör detta till vår mest exklusivt tillverkade D2 smartwatch. –Carl Wolf, VD på Garmin Aviation Sales and Marketing

Klockan har en global aeronautisk databas, HSI, Direct-to och en rörlig karta som inte kräver uppkoppling. Den kan hålla piloten uppdaterad med åtkomst till NEXRAD, METARs, TAFs och MOS väderrapporer, samt aviseringar om tid, distans, höjd och bränsletimer. Om problem uppstår kan klockan visa bästa glidhastighet, uppskattat glidavstånd och glidtid, samtidigt som den visar riktningen till närmaste flygplats samt alternativa.

Garmin D2 Mach 1 Pro (Foto: Garmin)

 Nya funktioner:

  • En inbyggd LED-ficklampa som erbjuder vitt ljus i olika ljusstyrkor, en funktion för blinkande ljus samt rött ljus för flightdeck-promenader.
  • Förbättrad batteritid som erbjuder upp till 25 dagar i smartwatchläge och upp till 46 timmar då du använder aktivitetsprofilen Flyg.
  • Red Shift-läge ändrar färgskalan till röda nyanser för att hjälpa dig att bättre anpassa dig till bättre förhållanden, vilket möjliggör bättre sikt under krävande förhållanden vid nattflygningar.
  • Bättre förståelse för din konditionsnivå och hälsa samt följa din utveckling med fler än 30 förinstallerade aktivitetsprofiler och avancerade träningsfunktioner som backpoäng och uthållighetspoäng.

Pris och tillgänglighet

Den finns tillgänglig nu med ett rek pris på 20 399 kronor. Då ingår ett ventilerat armband i titan, samt ett svart silikonarmband.

Läs mer hos Garmin

Läs också:

Garmin MARQ Carbon collection kolfiber-klockor

Serien innehåller en multisport-klocka, en golfklocka och en taktisk modell.

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple i shitstorm: Ber nu om ursäkt för brutal reklam

Nokia 3210 är tillbaka!

Smartare och starkare – samma kamera

iPad Pro får två OLED-paneler

Nya iPad Air finns i två storlekar

Nothings designtävling avgjord

Försov du dig i morse? Apple medger att det var deras fel!

Ta en paus från nätet med Nokias nya dumma mobiler

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Ljud & Bild
Rulla till toppen