Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Så överlever du zombie-apokalypsen!

Razer är klara med ett nytt aktivitetsarmband som påstås kunna rädda dig från anfallande zombies!

Skrivet av / 2015-09-07 - 21:48
Så överlever du zombie-apokalypsen!

Nu har vi nog sett allt. Ett aktivitetsarmband som inte bara räknar antal steg och hur mycket energi kroppen förbränner, utan också kan rädda dig från zombie-domedagen genom att skicka notiser och samtal direkt till handleden så att du har båda händerna fria att svinga yxan mot de framstormande vandöda.

Ok, Razers nya reklamvideo för sitt smarta aktivitetsarmbands Razer Nabu ska nog tas med glimten i ögat, men alla utlovade funktioner fungerar säkertsom de ska!

Nabu_04

Det nya armbandet är kompatibelt med iOS (iPhone 5, 5S, 6) och Android (4.3 eller senare versioner). Strömmen kommer från ett litiumpolymerbatteri som sägs räcka i sex dagar innan det måste laddas igen.

Inbyggt i armbandet är en monokrom OLED-display (upplösning: 128 x 16 pixlar) samt accelerometer. Parkoppling med mobilen görs med Bluetooth LE.

Nabu_10

Priset ligger på 99,99 dollar i amerikanska butiker, dit armbandet kommer under oktober. Svenskt pris och lanseringsdatum känner vi inte till.

Och här kommer guiden som berättar hur Razer Nabu hjälper dig att överleva zombie-invasionen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen