Äntligen i stereo

Skotska Revo gör fina radioapparater, men först nu finns de med stereoljud, strömning och DAB.

SuperConnect blev årets radio 2014 och är fortfarande en av de bästa radioapparaterna man kan köpa om det är viktigt med bra ljud. Men den är förhållandevis liten och passar bättre i köket än i vardagsrummet.

Det kan det bli ändring på nu, när stereoversionen SuperSystem kommer.

Läs testet av SuperConnect här.

Den är egentligen en hel liten stereoanläggning med strömning och inbyggd radio – faktiskt både FM, webbradio och DAB+. Radion går också att koppla ihop i en multiroom-lösning med andra trådlösa högtalare i hemmet, som man kan koppla upp och styra med en app.

Man kan också ansluta SuperSystem till hemnätverket och strömma från laptopen eller en musikserver. Bluetooth-strömning direkt från mobil eller surfplatta också går också. Till och med Spotify Connect finns integrerat.

SuperConnect har ett högtalarelement men nya SuperSystem har två flata 3,5-tums BMR-element plus ett baselement på undersidan som garanterat levererar mycket mer ljud än alla de små radioapparaterna på marknaden.

DSC0184

SuperSystem kostar ungefär 8 000 kronor och kommer i höst, i färgerna valnöt, vit/silver, svart/silver samt svart/grå.

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.