TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trådlösa Urbanista-proppar för mobilspel

Svenska Urbanista har gjort en par helt trådlösa öronsnäckor som är speciellt lämpliga för spel via Bluetooth.

forfatter
Publicerad 2022-06-24 - 09:20

Svenska Urbanista är kända för att göra hörlurar och öronproppar i livsstilsdesign och alltid till ganska rimliga priser. Det receptet avviker de inte från med Urbanista Seoul, som är helt trådlösa (TWS) öronsnäckor som förutom musik också ska vara lämpliga för mobilspel via Bluetooth.

Öronpropparna kan användas med mobiltelefoner och andra Bluetooth-enheter, till exempel Nintendo Switch. De finns i fyra snygga färger inspirerade av Seouls högteknologiska livsstil: Midnight Black (svart), Electric Blue (blå), Vivid Purple (lila) och Pearl White (vit).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Batteritiden är åtta timmar och laddningsfodralet ger ytterligare tre laddningar. (Foto: Urbanista)

De trådlösa propparna har en låg latens på 70 ms, vilket är precis tillräckligt för filmljud och icke-krävande spel. Batteritiden är upp till åtta timmar och ett trådlöst laddningsfodral ger tre extra laddningar.

Pris och tillgänglighet

Urbanista Seoul kostar 899 kronor och kan köpas nu.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul har IPX4 vattentålighet, så de borde överleva både träningen och fotosessionen. (Foto: Urbanista)

Lämna en kommentar

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

Titta på uppackningen av Playstation VR2 Titta på video från "unboxing" av PlayStation VR2 här.
Då är de första bärbara datorerna med GeForce RTX 4000 här Medion och deras spelmärke Erazer är tillbaka i svenska butiker - och det med en best till gaming-laptop.
Logitechs spelhörlurar har nu fått svenskt pris Logitechs trådlösa öronproppar anpassar sig till dina öron och ska vara skräddarsydda för spel.
Senaste nytt om Forza Motorsport - se den nya trailern Påstås vara den mest tekniskt avancerade racingsimulatorn någonsin - får dessutom uppslukande Dolby Atmos-surroundljud!
lbpluss
IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
Följ Ljud & Bild