TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Trådlösa Urbanista-proppar för mobilspel

Svenska Urbanista har gjort en par helt trådlösa öronsnäckor som är speciellt lämpliga för spel via Bluetooth.

forfatter
Publicerad 2022-06-24 - 09:20

Svenska Urbanista är kända för att göra hörlurar och öronproppar i livsstilsdesign och alltid till ganska rimliga priser. Det receptet avviker de inte från med Urbanista Seoul, som är helt trådlösa (TWS) öronsnäckor som förutom musik också ska vara lämpliga för mobilspel via Bluetooth.

Öronpropparna kan användas med mobiltelefoner och andra Bluetooth-enheter, till exempel Nintendo Switch. De finns i fyra snygga färger inspirerade av Seouls högteknologiska livsstil: Midnight Black (svart), Electric Blue (blå), Vivid Purple (lila) och Pearl White (vit).

Urbanista Seoul Vivid Purple Angle 2
Batteritiden är åtta timmar och laddningsfodralet ger ytterligare tre laddningar. (Foto: Urbanista)

De trådlösa propparna har en låg latens på 70 ms, vilket är precis tillräckligt för filmljud och icke-krävande spel. Batteritiden är upp till åtta timmar och ett trådlöst laddningsfodral ger tre extra laddningar.

Pris och tillgänglighet

Urbanista Seoul kostar 899 kronor och kan köpas nu.

Urbanista Seoul Lifestyle 2315 small
Urbanista Seoul har IPX4 vattentålighet, så de borde överleva både träningen och fotosessionen. (Foto: Urbanista)
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Inzone är Sonys nya gamingmärke Sony debuterar med speltillbehör under namnet Inzone. Inledningsvis med tre headset och två bildskärmar.
Högteknologiska pluggar för spel Svenska Urbanista har gjort en par helt trådlösa öronsnäckor som är speciellt lämpliga för spel via Bluetooth.
Du känner till spelet - snart kommer filmen! Filmen baserad på det ikoniska racingspelet Gran Turismo får premiär 11 augusti 2023!
Häftig racing i Forza Motorsport Påstås vara den mest tekniskt avancerade racingsimulatorn någonsin.
Billiga mekaniska speltangentbord i slank förpackning För spel finns det inget som slår mekaniska tangentbord. Logitech G413 SE finns i två versioner som är både kompakta och prisvärda.
Maffigt gaming-headset från SteelSeries Den nya toppmodellen Arctis Nova Pro lovar bland annat äkta surroundlyd!
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend