Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Smidiga brusreducerande proppar

Beoplay släpper robusta men lätta hörlurar för resan

Skrivet av / 2015-09-28 - 16:51
Smidiga brusreducerande proppar

När man sitter på tåget eller flyget, eller kontoret för den delen, är det skönt att kunna stänga ute allt oväsen. Men brusreducerande hörlurar brukar ofta vara lite klumpiga. Det hoppas Bang & Olufsen kunna råda bot på med sina nya BeoPlay H3 ANC.

beoplay h3 anc gunmetal grey

De har nämligen försökt göra så komfortabla och lätta lurar som möjligt. De är gjorda av lättviktsmetall som både gör dem robusta och reptåliga, men ändå riktigt lätta. Den trekantiga formen sägs passa perfekt i örat och det följer med flera proppar i olika storlekar.

Läs också vårt test av de brusreducerande hörlurarna BeoPlay H8

Brusreduceringen sker genom att mikrofoner mäter bruset i omgivningen och skickar det till en processor som genererar ett ljudmönster som släcker ut oljudet. Batteriet ska räcka i 20 timmar, gott och väl nog för en längre resa. Tar det slut kan man ändå fortsätta lyssna, om än utan brusreducering.

beoplay h3 anc gunmetal grey close

Självklart ska de låta bra också. Enligt B&O har målet varit att hitta den perfekta balansen av ljud, brus och tystnad så att man slipper vrida upp volymen för att uppfatta detaljer.

BeoPlay H3 ANC börjar säljas i oktober-november i deras egna butiker, online på www.beoplay.com och i utvalda butiker. Priset blir 2 500 kronor.

https://youtu.be/acyZ9ehgbps

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen