Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Arbetsro med ANC-headset från Poly

Poly Voyager Focus 2 har tre sorters automatisk brusreducering.

Av / 2021-05-13 - 10:29
Arbetsro med ANC-headset från Poly

Dåligt ljud förstör på kontoret. Det gäller både ljudet du vill höra men inte kan. Och ljudet du hör men helst skulle vilja slippa. Poly (som förut hette Plantronics) lovar att göra något åt ​​alltihop med det nya headsetet Voyager Focus 2.

Det kan skryta med inte färre än tre olika typer av automatisk brusreducering (ANC). I Poly-version kallas tekniken för Advanced Digital Hybrid Active Noise Cancellation.

”Nu för tiden jobbar folk på alla möjliga ställen där det finns massor av brus i bakgrunden. Det har vi sett som en möjlighet att utveckla det närmaste man kan komma en virtuell vägg. Den är fylld med de tre olika typer av ANC, så det enda du hör är personen i andra änden, och det enda de hör är dig”, säger POLYs vice VD och general manager of the voice collaboration & professional headset business, John Lamarque.

Poly Voyager Focus 2
Foto: Poly

Nyheterna i Voyager Focus 2

  •     Dynamic Mute Alert – Du meddelas när ljudet är avstängt.
  •     Bättre batteri – Voyager Focus 2 har upp till 19 timmars samtalstid.
  •     För både telefon och PC/Mac – Polys nya BT700 USB-adapter ger en säker och stabil anslutning när du går bort från din telefon eller dator.
  •     Microsoft Teams – Voyager Focus 2 är Microsoft Teams-certifierat och har en särskild knapp som startar Teams-appen.
  •     Zoom – Kompatibel med Zoom.

Headsetet går att köpa i slutet av maj och finns i tre versioner – med eller utan hållare och med laddningsstation. Priserna börjar på ca 3 000 kronor.

 

Läs också: 10 hörlurar för dig som jobbar hemifrån.

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

De bästa öronproppaena får en efterträdare

Skullcandy: GROM-ljud för små barns öron

Ännu bättre Accentum från Sennheiser

Förstärkare från HiFiMAN

Beyerdynamic firar 100 år med specialutgåva

Använd solen som kraftkälla

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen