Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV
L&B:s Julkalender: Lucka 10Delta

Nyhet

Huawei FreeBuds Pro 3: – Mycket bättre på talkvalitet

Huawei hävdar att röstkvaliteten är mycket bättre med FreeBuds Pro 3, som också analyserar dina öron för ökad lyssningsglädje.

Skrivet av / 2023-10-18 - 17:49
Huawei FreeBuds Pro 3: – Mycket bättre på talkvalitet

Huawei hävdar att de kombinerar teknik och design på ett nytt sätt med FreeBuds Pro 3. Med Pure Voice 2.0 dämpar de omgivande buller ännu mer effektivt än tidigare under samtal, och fångar även upp användarens röst 2,5 gånger bättre, så att den går ännu tydligare fram till mottagaren i andra änden. Totalt fyra mikrofoner fångar upp direktljud och bakgrundsbuller, och en speciell algoritm filtrerar sedan bort bruset och gör rösten klarare.

huawei-freebuds-pro-3-triple lifestyle 2-scaled
Foto: Huawei

Vindbrus, som är särskilt utmanande, dämpas också bättre än tidigare. Upp till 80 procent bättre, enligt Huawei.

Den aktiva brusreduceringen när du lyssnar på musik har också minskat med 50 procent jämfört med tidigare modeller. Huawei använder artificiell intelligens och adaptiv ANC för att anpassa brusreduceringen till situationen och omgivningen.

Extra bra ljudkodek

Öronpropparna har dubbla drivelement, varav ett är en 11 mm basenhet. För de höga frekvenserna används en så kallad balanserad armatur. Pro 3 stöder LDAC för extra bra ljud, med upp till 990 kbit/s ljudkvalitet (nära CD-kvalitet).

Sedan har vi ”triple adaptive EQ”, en algoritm som analyserar ljudnivån, hörselgångens form och hur täta propparna är i realtid och anpassar med EQ för att hela tiden ge bästa möjliga ljud.

Vatten- och dammtåliga

Öronpropparna är utformade för att tåla både vatten och damm, med en IP54-certifiering. Oavsett om du svettas på gymmet eller promenerar runt på stadens gator en regnig kväll bör FreeBuds Pro 3 kunna hantera det. Laddningsfodralet har krympt något sedan förra gången för att göra det mindre klumpigt i fickan, och själva öronsnäckorna är 5 procent lättare än sina föregångare.

Idag förväntar sig människor att kunna ansluta öronsnäckor och hörlurar till minst två enheter samtidigt. Och det är precis vad FreeBuds Pro 3 kan göra. Och om du har både iOS- och Android-enheter växlar öronsnäckorna sömlöst mellan dem.

huawei-freebuds-pro-3-green 2-topaz-enhance-3840w
Foto: Huawei

31 timmar

Huawei lyfter fram batteritiden i FreeBuds Pro 3 som särskilt imponerande. I verkligheten är de 6,5 timmarna i propparna idag ganska genomsnittliga, även om vi påstås få över 24 timmar extra från laddningsfodralet. Totalt 31 timmar. Detta är med brusreduceringen avstängd, och tiden reduceras till 4,5 timmar i propparna med brusreduceringen påslagen.

Själva fodralet är täckt av glas och har dolda gångjärn för lite extra elegans.

Huawei säger sig vara inspirerade av naturen i sitt val av färger, där du kan välja mellan silver, vitt och en metallisk grön.

Huawei FreeBuds Pro 3 colors-topaz-enhance-3840w
Foto: Huawei

Huawei FreeBuds Pro 3: Tillgänglighet och pris

Huawei FreeBuds Pro 3 kommer att finnas tillgänglig från mitten av november, till ett pris av cirka 2 300 kronor.

Mer info: consumer.huawei.com

huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-3-scaled-1 huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-7-scaled-1 huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-scaled-1 huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-4-scaled-1 huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-5-scaled-1 huawei-freebuds-pro-3-triple-lifestyle-6-scaled-1
<
>
Foto: Huawei
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

De här öronpropparna har en mycket speciell konstruktion

FiiO ska ge dina hörlurar guldljud

Black Week: Gör ett hörlursfynd

Olivia Rodrigo-version av Sonys briljanta öronproppar

Kampen om världens bästa hörlurar

Lyx-öronproppar till halva priset

High-end planar till vardagspris?

Öronproppar med sköldpaddskraft

Hörlurarna vi dreglar efter!

Dubbelt så bra talkvalitet

B&O Atelier Edition i höstfärger

Sennheiser förklarar priskrig på ANC

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen