Beats nya Studio3 Wireless

Beats hörlurar har väl de flesta hört talas om. Nu kommer den bästa hittills.

När Beats släppte sina första hörlurar innebar de en efterlängtad vitamininjektion för hörlursmarknaden. Att de inte hade världens bästa ljud brydde sig folk inte om. De hade fräscha färger och modern design på en marknad som svämmade över av grå och svarta hörlurar.

Läs vårt test av Beats Studio Wireless

Beats hörlurar blev märket som alla – framför allt ungdomar – ville bli sedda i. Ur den synvinkeln bidrog de till att skapa en ny gatumiljö, det blev snabbt helt normalt att se folk gå runt med Beats färgglada hörlurar.

Nu kommer Beats Studio3 Wireless. Tredje generationen trådlösa Beats-hörlurar, med bättre ljud, batteritid och brusreducering.

Läs vårt stora test av 10 trådlösa hörlurar

Foto: Beats
Foto: Beats

 

Snabbladdning
Batteritiden anges vara 22 timmar med brusreducering – Pure Adaptive Noise Canceling (Pure ANC) – och upp till 40 timmar utan.

Adaptiv brusreducering innebär att hörlurarnas mikrofoner analyserar ljudet från omgivningen och anpassar brusreduceringen så att den fungerar så bra som möjligt. Oavsett om man befinner sig på ett flygplan, på ett tåg eller i en bullrig stadsmiljö.

Beats hävdar att 10 minuters snabbladdning är allt som behövs för att få tre timmars speltid. Hörlurarna kan laddas från vilken USB-kontakt som helst.

Läs vårt test av 8 trådlösa hörlurar med brusreducering

W1-processning
Apple har utvecklat ett Bluetooth-chip som heter W1. Det fungerar förträffligt i AirPods, de trådlösa vita Apple-propparna som har den mest stabila anslutningen vi har testat.

Med hjälp av den här tekniken parkopplas ett par Studio3 Wireless snabbt med en iPhone, iPad, Mac och andra Apple-enheter. Man kan växla mellan en iPhone och iPad utan att göra några extra inställningar, det går automatiskt och omedelbart. På så sätt kan man svara på iPaden om det ringer och växla till iPhone mitt i samtalet!

Det enda som krävs är enheter med iOS 10 eller iOS 11 och ett aktivt iCloud-abonnemang.

Läs vårt test av Beats Solo3

Tack vare en beröringskänslig yta på öronkåporna går det att styra musikuppspelning, svara på samtal och naturligtvis väcka Siri. Apples röstklient.

Det ingår en kabel också, för tillfällen när man inte vill koppla in ljudkällan trådlöst.

Beats Studio3 Wireless väger 260 gram, kostar 3 500 kronor och finns i tre färger förutom svart, vitt och grått. De dyker upp i butikerna i mitten av oktober.

 

Foto: Beats
Foto: Beats

Sverker Billing


Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Just köpt dig en ny TV för att spela spel? Vi visar dig hur du aktiverar det bästa och snabbaste gaming-läget i PS5 och Xbox!
  Nu börjar den senaste Android-versionen rullas ut till många telefonmodeller. Kolla på listan om din mobil snart får Android 11.
  Har precis köpt dig en ny 4K-TV? Då kan du inviga den med Last Christmas i remastrad 4K-version!
  Under Snapdragon Tech Summit har Qualcomm lanserat sin efterföljare till Snapdragon 865. Den nya Snapdragon 888 kommer att finnas i flera Android-flaggskepp 2021.
  Låt inte storleken lura dig, Phono Box RS2 har allt en vinylfantast behöver.
  Alla vill ha hårda paket, vi också. Så vi har skrivit den häftigaste önskelistan vi kunnat komma på.
  Stereon i Jimi Hendrix sovrum i London låter nu precis som den gjorde när han lyssnade på den.
  Så här har de aldrig gjort förut, åtminstone inte på det här sättet.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  HyperX Cloud Flight S

  Riktpris: 1900 kr Som natt och dag

  Logitech G733 Wireless Headset

  Riktpris: 1600 kr Mjukt och behagligt

  Razer BlackShark V2 Pro

  Riktpris: 2000 kr Haj på gaming

  SteelSeries Arctis 9 Wireless

  Riktpris: 2200 kr Flexibel och förnuftig
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.