Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sonos Ace: Läckta bilder av nya Sonos-hörlurar

Här är de första (läckta) bilderna på de nya hörlurarna Sonos Ace.

Av / 2024-05-07 - 12:11
Sonos Ace: Läckta bilder av nya Sonos-hörlurar

Det har länge ryktats att Sonos skulle lansera sina första hörlurar, och en uppföljare till den bärbara högtalaren Roam någon gång i juni. Nu har den holländska Sonos-återförsäljaren Schuurman gått händelserna i förväg. Schuurman lyckades, av misstag, läcka bilder och det officiella namnet på de nya produkterna: Sonos Ace och Sonos Roam 2. Detta rapporterar bland annat The Verge.

Bilderna har nu tagits bort, men lever vidare på nätet:

Sonos Ace med etui og tilbehør. (Foto: Schuurman.nl)
Sonos Ace med etui och tillbehör. (Foto: Schuurman.nl)
Läs också Sonos konkurrerar med Apple och Sony? Enligt rykten är Sonos på väg med inte bara den efterlängtade hörluren, utan även en streamingbox i Apple TV-stil.

Sonos Ace trådlösa hörlurar

Det förväntas att de nya hörlurarna Sonos Ace kommer att vara tätt integrerade med Sonos trådlösa högtalare och ljudlimpor via Wi-Fi genom den nya Sonos-appen. Det kommer till exempel innebära att du enkelt kan lyssna på TV-ljud genom hörlurarna om du även har en Sonos ljudlimpa, och med möjlighet till bättre ljudkvalitet än vanlig Bluetooth.

Enligt Schuurmans hemsida kommer Sonos Ace att kosta 400 euro, eller cirka 4 900 SEK. Den stora frågan blir således om Sonos Ace kan mäta sig med de bästa hörlurarna från Sony, Apple och andra leverantörer när det kommer till brusreducering, ljudkvalitet – och inte minst bärkomfort.

Förväntningarna är naturligtvis höga, då detta är de allra första hörlurarna från Sonos. Kommer de att lyckas sätta en ny standard i klassen, eller blir de bara en medelmåtta i skaran av hörselkåpor? Det återstår att se/höra!

Sonos Ace får utskiftbare øreputer. (Foto: Skjermdump fra Schuurman.nl)
Sonos Ace får utbytbara öronkuddar. (Foto: Skärmdump från Schuurman.nl)
Läs också Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus! Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.
Läs också Apple prickar helt rätt med AirPods Max Apples första hörlurar är svindyra, men fantastiskt bra. På allt. Nästan.

Sonos Roam 2

När det gäller den uppdaterade Sonos Roam 2 så finns det inte så många detaljer att hämta från de läckta bilderna. Den nya generationen har ungefär samma utseende som sin föregångare, som var Sonos minsta bärbara högtalare. Man kan hoppas att Sonos har lyckats förbättra ljudkvaliteten och batteritiden, så att denna populära modell kan mäta sig med de bästa från bland annat JBL och Sony.

Roam 2 ser designmässigt väldigt lik ut originalet Roam, kanske med undantag för den mörka Sonos-logotypen. (Foto: Schuurman.nl)
Läs också Sonos vill göra vardagen enklare med en ny app Torsdagen den 23 april presenterade Sonos sin mest omfattande omdesign av appen någonsin.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Stax elektrostater till ett folkligt pris

Slutna hörlurar för audiofiler.

Hörlurar byggda som högtalare

Kolla in dessa hörlurarna från Focal

Så här ser Sonos första hörlurar ut

Din egen personliga hemmabioupplevelse

Marshall rockar vidare

Löjligt billigt från HiFiMAN

B&O Atelier Edition i norrskensfärger

Topplista: Hörlurar och öronproppar till påskledigheten

Hjälp hörseln med AirPods Pro

Lycka till med att köpa dessa

Ljud & Bild
Rulla till toppen