Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Sonos utomhushögtalare finns nu i svart

De "nya" Sonos-högtalarna fixar en enkel men viktig brist.

Skrivet av / 2023-04-18 - 10:09
Sonos utomhushögtalare finns nu i svart

Sonos utomhushögtalare utomhus har funnits på marknaden i några år: Men till skillnad från många andra Sonos-högtalare har de bara funnits i en färg: Bländande vitt! Därmed passar de för vita fasader och ljusa uterum, men inte på en mörkbetsad stugvägg eller liknande.

Nu har Sonos dock lyssnat på feedback från kunder, återförsäljare och installatörer och kan äntligen leverera sina utomhushögtalare i svart.

Utomhushögtalarna har utvecklats i samarbete med Sonance, som specialiserat sig på produkter för inbyggnad, custom install och utomhusbruk. De härdiga högtalarna har en IP66-klassning som gör att de tål väder och vind året runt.

Sonos-högtalarna är gjorda för permanent utomhusinstallation och levereras med ett anpassat monteringsfäste. (Foto: Sonos)

Tekniskt sett är högtalarna oförändrade och är fortfarande avsedda att drivas av en extern Sonos Amp för att ingå i ett större multirumsystem.

Läs också Bra ljud utomhus i påsk Du förtjänar det bästa ljudet terrassen i påsk. Du måste helt enkelt ha ett par utomhushögtalare

Med ett par Outdoor-högtalare kan du då få musik i uterummet året runt, men det bör nämnas att detta blir en relativt dyr lösning. För många är en trådlös, batteridriven högtalare som Sonos Move (som också kan konfigureras som stereopar) ett mer flexibelt och prisvärt alternativ.

Läs också Videorecension: Äntligen en Sonos-högtalare som kan följa med ut Sonos kapar kedjorna och släpper ut sin första högtalare från hemmets väggar.
Läs också Två subbar är bättre än en Sonos talar varmt om dubbla subwoofrar i ny video.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här.

Här är Sonos utmanare till Sonos Beam

Nya utomhushögtalare för sommarsäsongen

PMC sänker priset på ordentlig bas

Här är Lyngdorfs nya högtalare

Uppgradering av retrohögtalarna

Nu gör de högtalare också

Rulla till toppen